Neem contact op met CosmoGIRL!

Wil je een abonnement op CosmoGIRL! of heb je al een abonnement en wil je daar iets over kwijt? Kies dan uit de onderstaande mogelijkheden.

Ter info: het e-mailadres klantenservice@cosmogirl.nl is niet meer in werking. Kies uit de onderstaande mogelijkheden en vul het formulier in om contact op te nemen met de abonnementenservice. 

Neem een abonnement
Koop je elke maand CosmoGIRL! in de winkel? Neem dan een abonnement en lees als eerste de nieuwste CosmoGIRL! Kies hier uit alle aantrekkelijke abo’s.


 

Vraag over abonnement
Heb je een vraag over je abonnement? Is er bijvoorbeeld iets niet goed gegaan met de betaling of heb je je cadeau nog niet ontvangen? Vul dan het formulier in.


 

Verhuizen
Heb jij een abonnement op CosmoGIRL! en ga je verhuizen? Geef dit dan aan ons door, dan zorgen wij ervoor dat CosmoGIRL! op je nieuwe adres wordt bezorgd.


 

Bezorgklachten
Zit jij op de nieuwe CosmoGIRL! te wachten terwijl hij al in je brievenbus had moeten liggen? Vul dan het formulier in om te laten weten dat je een klacht hebt over de bezorging.


 

Abonnement opzeggen
We vinden het heel jammer als je je abonnement op CosmoGIRL! wil opzeggen. Je kunt dat doen via het formulier achter onderstaande button. Dan wordt je opzegging doorgegeven aan onze abonnementenservice.


 

Aan de redactie
Heb je een vraag of wil je iets doorgeven aan de CosmoGIRL! redactie of de CosmoGIRL! webredactie? Of wil je iets weten over je abo? Dan kan dat via onderstaande button.