072020 Koptelefoon

12x CosmoGIRL! + Caps Wireless Headphones van Fresh ’n Rebel voor maar €49,95,-

Neem nu een abonnement op CosmoGIRL! en ontvang de Caps Wireless Headphones van Fresh ’n Rebel t.w.v. €59,99 voor maar €49,95 I.P.V. €119,87

Rijk geluid, goede bas en een cool design is all you want from your headphones, right? Wrong! Nog beter is het als-ie draadloos is én je er urenlang muziek mee kunt luisteren zonder ‘m op te hoeven laden. De Caps Wireless Headphones van Fresh ’n Rebel have it all. De on-ear hoofdtelefoon verbind je easily via bluetooth met je telefoon (of MP3speler), dus je kunt je muziek of oproepen gewoon vanuit je zak regelen. En dat vijftien uur lang! Met de superzachte oorkussens zit-ie ook nog eens lekker comfy en dankzij het inklapbare ontwerp past-ie in (bijna) elke tas. Je ontvangt ‘m in de kleur Cupcake (lichtroze)

Voorwaarden
Deze aanbieding is geldig tot 30 september 2020 of zolang de voorraad strekt. Na de actieperiode van 12 nummers wordt het abonnement als een jaarabonnement tegen het dan geldende standaardtarief verlengd en geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor abonnementen buiten Nederland rekenen wij extra verzendkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van het land en het gewicht. Het exacte bedrag wordt tijdens de bestelprocedure weergegeven.