012021 6x Anvy

6X COSMOGIRL! + Glamset van ANVY VOOR MAAR €29,95

De set bevat:
Highlighter Distorted Dreams Met dit highlighterpalette pak jij letterlijk de shine. Hij heeft twee fluweelzachte poeders en drie luxe crèmeformules. Handig: je kunt deze multitasker op je cheekbones, ogen en lippen gebruiken – of waar je maar wil, really.
Matte Me Metallic Volcanic Een matte, vloeibare lipstick met metallic finish, die de hele dag blijft zitten zonder je lippen uit te drogen. En die dan óók nog eens easy aan te brengen is. Sounds too good to be true, but it’s not. De Matte Me’s zijn niet voor niets de bestellers van Sleek
Natural Gorgeous Lashes Met de Natural Lashes van KISS zorg jij heel makkelijk voor een mooie, volle wimperlook. De set bevat één paar kunstwimpers en een tube wimperlijm. Bambi, is that you?
Colour Corrector Palette You don’t need to hide anything, maar als je het tóch wil, doe het dan met dit Colour Corrector Palette. Hij bevat zes correctiekleuren met allemaal hun eigen functie en ze zijn makkelijk te blenden.
imPRESS – Shimmer Press & Go! Met de imPRESS kunstnagels van KISS heb jij in no time prachtige nagels without any effort. Dankzij de press-on techniek heb je namelijk geen lijm nodig

En een 25% Korting code voor www.anvy.nl

Voorwaarden
Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2021 of zolang de voorraad strekt. Na de actieperiode van 6 nummers wordt het abonnement als een jaarabonnement tegen het dan geldende standaardtarief verlengd en geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor abonnementen buiten Nederland rekenen wij extra verzendkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van het land en het gewicht. Het exacte bedrag wordt tijdens de bestelprocedure weergegeven.