Lipstick

13x herkenbare make-up struggles

Er is niets vervelender dan wanneer je make-up aanbrengten en het niet gaat zoals gepland. We hebben allemaal dezelfde struggles en CG! heeft voor jou alle make-up struggles op een rijtje gezet! 100% dat er een paar struggles tussenzitten die ook jij hebt meegemaakt.

1. Niezen nadat je mascara hebt aangebracht

Dit heb je sowieso wel eens meegemaakt. Je oogschaduw en eyeliner zitten helemaal on fleek, alleen nog maar mascara opdoen en je bent ready to go. Precies op het moment dat je nét je mascara hebt aangebracht, moet je niezen. *hattssjooee* En al het werk voor je fleeky eye look is voor niets geweest…

2. Haar in je lipgloss

Those jucy lips are looking good! Één nadeel: zodra je de deur uitloopt zit je haar vast in je lipgloss met als resultaat dat je de hele dag bezig bent om haar van je lippen af te halen. Superirritant!

3. Je mascara in je oog prikken

I GOTTA HURRY! Snel nog even mascara opdoen, maar door alle haast prik je met het mascaraborsteltje in je oog and that hurts. En er zit ook o-ver-al mascara… oops.

4. Vergeten je bronzerkwast af te tikken

Let’s warm up that face. En als je gewoon had opgelet hoe veel bronzer je had aangebracht, dan had je nu niet een grote bruine veeg op je gezicht. *zucht*

5. Het pigment is boven je verwachtingen

Blushy cheeks kunnen heel cute zijn en daarom breng je graag wat blush aan. Hup, kwast op je gezicht, maar dan.. Een dikke, fel roze streep op je wang. De blush had toch iets meer pigment dan je verwacht had.

6. afgevende lipstick

Long lasting lipstick my ass. Na één hap van dat broodje is ‘ie van je lippen af en draagt je broodje meer lipstick dan jij.

7. Lipstick op je tanden

Rode lipstick is supersexy, tot je erachter komt dat je op je selfie niet alleen rode lippen, maar ook rode tanden hebt. Oei, niet zo charming.

8. Twee verschillende weenkies

Brows are sisters, not twins. Het is onmogelijk om ze precies gelijk te krijgen. Wees dus niet eigenwijs en ga het niet proberen want voor je het weet heb je twee bruine naaktslakken op je gezicht. Herkenbaar?

9. Foundation vlek op de kleren van je Boyfriend

Lekker tegen je boyfriend aan liggen is supe fijn, tot je omhoog komt en er ineens een gezichtsafdruk van je op zijn shirt zit.

10. Je boy geen kus mogen geven omdat je rode lipstick op hebt

Aanstellers. Zelfs al is je rode liquid lipstick kissproof, wil hij nog steeds geen kusje van je.

11. Primer vergeten

Wanneer je net klaar bent met je foundation en erachter komt dat je je primer vergeten bent. Opnieuw beginnen of zo laten? Hmm…

12. Je foundation niet goed blenden

Wanneer je foundation nét iets te donker is en je ‘m niet goed uitblend in je nek. Yep, nu lijkt het net of je een masker draagt.

13. Ongelijke eyeliner

Plz don’t try to get it even. Voor je het weet is je eyeliner zó dik en lang dat je door kunt als pandabeer.

Welke van deze make-up struggles herken jij? Laat het ons weten op Facebook of Instagram @cosmogirl_nl.

LEES OOK:

Beeld: Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen