Voor werk ben je vaak verplicht om je haar netjes vast te dragen. Je wilt dat het heel de dag goed blijft zitten, maar het moet er ook cute uitzien. Kayley Melissa legt je drie haarstijlen uit die snel en gemakkelijk gemaakt zijn.

 

Topsy Bun

Pak aan beide kanten van je gezicht een pluk haar en maak ze achterop je hoofd vast met een mini elastiekje. Houd vervolgens het plukje omhoog, duw het haar door het gat heen zodat er een twist-effect ontstaat. Pak nu weer twee plukjes en herhaal deze stappen. Voor de laatste stap maak je een lage knot & you are ready to go!

topsy-bun-cg

 

Braided Loop

Begin met het vlechten ongeveer vijf centimeter van je haarlijn. Maak een lage staart, houd deze staart omhoog en er ontstaat een gat. Duw het haar erdoorheen, zodat er een twist-effect ontstaat. Vlecht nu de staart door naar beneden. Als je dit gedaan hebt, hoef je het alleen nog maar in een knot te draaien.

Braided-Loop-cg

 

Triple Buns

De derde en laatste haarstijl is echt easy peasy lemon squeezy. Om te beginnen verdeel je je haar in drie gelijke delen. Al twistend rol je je haar op als een knotje, schuif er wat extra haarspeldjes in om alles op zijn plek te houden & that’s it. Voor een nog mooier effect kun je met het verdelen van het haar de plukken aan de zijkant al twisten.

Triple-Buns-cg

 

Als je alles nog even rustig wilt zien, vergeet dan zeker niet de video van Kayley Melissa te bekijken.