zuigzoen verbergen

3x Tips om een zuigzoen te verbergen

We’ve all been there. Je hebt een leuke tijd met je bae en het wordt allemaal een beetje steamy. Voor je het weet word je wakker met een supergrote blauwe plek in je nek. Tja, je hebt een zuigzoen en hoe ga je die nou eens verbergen… Oeps.

Met die (zuigzoen) excuusjes als ‘Ik heb een pukkel uitgeknepen’, of ‘Ik ben van de trap gevallen’, ga je het niet redden. Die smoesjes heeft iedereen al miljoenen keren gehoord. Heb je er weleens aan gedacht dat je helemaal geen excuus nodig hebt? En dat je in plaats van jezelf een week in een coltrui te verstoppen, je zuigzoen ook gewoon kunt coveren?

Hoe verberg je een zuigzoen met make-up

Gebruik een kleurcorrector

Je zuigzoen heeft waarschijnlijk allerlei verschillende kleuren. Van rood en geel tot blauw. Gebruik daarom een kleurcorrector met de kleuren zalmroze en oranje om de blauw paarse vlekken te coveren.

4 verschillende manieren om te color correcten

Gebruik concealer

Je tweede laagje is concealer. Breng deze eerst met een kwast aan en dep daarna met je vingers om het met je huid te blenden. En volia de zuigzoen is niet meer te zien.

Setting spray

Zorg dat je de zuigzoen de hele dag verbergt (je wil niet dat ‘ie na een paar uurtjes weer zichtbaar wordt), door een setting spray te gebruiken. Zo vlekt het ook niet op je kleding.

Wil je liever geen make-up gebruiken? Zo verberg je een zuigzoen zonder make-up.

Fotografie: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen