zuigzoen

3x Zo verberg je een zuigzoen zonder make-up te gebruiken

Eerder gaven we je tips over hoe je zuigzoenen met make-up kunt verbergen, maar misschien heb je niet alle producten in huis. Seriously, wie heeft er een color correcting palette? Well, don’t worry, want je kunt zuigzoenen ook verbergen zonder make-up.

De makkelijkste manier is natuurlijk om je coltruien en sjaals bij de hand te houden, maar er zijn nog een aantal andere handige hacks.

Tandpasta

Het klinkt misschien een beetje vies, maar het werkt wel. Voor het beste resultaat moet je het asap op je zuigzoen smeren. Laat het een paar minuten zitten tot het tintelen stopt. Was het hierna met een warm washandje af en masseer de plek een beetje om de bloedcirculatie te stimuleren. Het bewijs van jouw steamy zoenpartij is in no-time weg.

Ice ice baby

Why? Omdat de kleine adertjes onder je huid gebroken zijn, doordat erop gezogen en gebeten is. Ja, als we het zo zeggen klinkt een hickey niet zo sexy meer, hè? Door de plek te koelen, stopt het bloeden van die kleine adertjes. Je kunt het beste een ijsklontje in een washandje doen en deze ongeveer 10 seconden op de bloeduitstorting houden.

Herhaal dit een paar keer. Als je geen ijsklontjes bij de hand hebt, kun je ook een metalen lepel even in de vriezer legen, deze is in no-time koud.

Dit zijn de meest gemaakte fouten tijdens het zoenen

Borstel je zuigzoen weg

Met een tandenborstel. Pak natuurlijk wel een schone en begin op de plek cirkelende bewegingen te maken met de haartjes van je tandenborstel. Dit werkt masserend en stimuleert wederom de bloedcirculatie.

Dit zegt de manier van zoenen over hoe jullie relatie is

Ook voor je vriend(in)

Deze hacks zijn natuurlijk ook handig voor wanneer jij je vriend(in) een panterprint aan zuigzoenen hebt gegeven. We kunnen ons voorstellen dat hij/zij er niet op zit te wachten om deze door jou met make-up weg te laten werken. No offense naar je make-up skills.

Mocht je toch liever wel make-up gebruiken, lees dan hier hoe je het beste zuigzoenen met make-up kunt wegwerken.

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *