Je dagelijkse kopje koffie of thee, hoef je niet langer meer te laten staan. Er zijn namelijk genoeg andere manieren om witte tanden te krijgen, zonder mega veel geld uit te geven. Yay!

 

Goed poetsen

Poets je tanden drie keer per dag, minimaal twee minuten. That’s it! Net als het afhalen van je make-up voor het slapen gaan, moet je gewoon even je tanden poetsen. Doordat je de hele nacht slaapt, hopen de bacteriën op en is het dus extra belangrijk om te poetsen.

 

Kauwgom

Naast de verfrissende smaak, helpt suikervrije kauwgom ook supergoed tegen etensvlekken op je tanden.

 

Eten

Voeding is een van de belangrijkste dingen als het gaat om een gezonde levensstijl. Dit geldt dus ook voor je tanden. Appels, spinazie, selderij en wortelen scrubben als het ware je tanden en zorgen ervoor dat de slechte moleculen zich niet kunnen hechten. Hallo witte tanden!

 

Aardbei

Binnenkort met je besties picknicken? Sla dan wat extra aardbeien in. Snijd de aardbei door midden en maseer vervolgens het witte gedeelte in je tanden. Pas op: het appelzuur, wat voor witte tanden zorgt, is niet heel goed voor je tanden. Doe dit dus niet te vaak!

 

Lippenstift

Geen tijd om weken te wachten totdat je tanden wit zijn van het poetsen? Fake it until you make it. Ga voor een rode lipstick met blauwe ondertoon. Et voilá: je tanden schitteren als nooit tevoren.

 

Lees ook: Kletsen met Sir John, de make-up artist van Beyoncé