Wittere Tanden

5x Tips voor wittere tanden

Je dagelijkse kopje koffie of thee hoef je niet langer meer te laten staan. Er zijn namelijk genoeg andere manieren om wittere tanden te krijgen, zonder mega veel geld uit te geven. Yay!

Tip 1: Goed poetsen

Poets je tanden drie keer per dag, minimaal twee minuten. That’s it, instant wittere tanden! Net als het afhalen van je make-up voor het slapen gaan, moet je ook je tanden poetsen. Doordat je de hele nacht slaapt, hopen de bacteriën op en is het dus extra belangrijk om te poetsen.

Tip 2: Kauwgom

Naast de verfrissende smaak, helpt suikervrije kauwgom ook supergoed tegen etensvlekken op je tanden.

Tip 3: Voeding

Voeding is één van de belangrijkste dingen als het gaat om een gezonde levensstijl. Dit geldt dus ook voor je tanden. Appels, spinazie, selderij en wortelen scrubben als het ware je tanden en zorgen ervoor dat de slechte moleculen zich niet kunnen hechten. Hello wittere tanden!

Met dit eten geef je je immuunsysteem een boost

Tip 4: Aardbei

Het seizoen is bijna voorbij, maar sla nu het nog kan wat aardbeien in. Snijd de aardbei doormidden en masseer vervolgens het witte gedeelte in je tanden. Pas op: het appelzuur, wat voor wittere tanden zorgt, is niet heel goed voor je tanden. Doe dit dus niet te vaak!

Tip 5: Lippenstift

Geen tijd om weken te wachten totdat je tanden wit zijn van het poetsen? Fake it 'till you make it. Ga voor een rode lipstick met blauwe ondertoon. Et voilá: je hebt wittere tanden als nooit tevoren.

Lees hier 6 tips voor kissable lips

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen