Of je nu heel de nacht uit bent geweest, hebt gestudeerd of niet kon slapen vanwege een nieuwe crush, CG! heeft de tips om ervoor te zorgen dat niemand iets merkt!

 

Cafeïne

Nee, geen koffie. Natuurlijk zorgt het drinken ervan dat je wakker blijft, maar het doet niets met je uiterlijk. Theezakjes daarentegen tegen wel. Thee bevat ook cafeïne en cafeïne is weer goed om je huid strak te maken. Plaats daarom twee lauwwarme en vochtige theezakjes van zwarte thee onder je ogen en laat deze 5 minuten liggen. Dit zorgt direct voor een frissere look!

Lepeltje lepeltje

Zorg dat er altijd twee metalen theelepels in de vriezer liggen. Wanneer je wallen een beetje opgezwollen zijn kun je ze direct erop leggen. De koude temperatuur helpt de zwelling tegen te gaan. Maak met de ronding van je lepel masserende bewegingen van je binnenhoek naar de buitenhoek van je ogen. Dit stimuleert de circulatie van het vocht.

Drink veel water

Moeten we nog uitleggen waarom? Water reinigt je lichaam, zorgt voor een mooie glanzende huid, voorkomt hoofdpijn (die je vaak krijgt als je te weinig hebt geslapen), helpt je concentreren en zo kunnen we nog wel even doorgaan, but you get the point. Gewoon drinken!

Aambeienzalf

Dit klinkt een beetje vies, maar de zalf zorgt ervoor dat het vocht uit je wallen verdwijnt. Een secret tip die je moet proberen, thank us later!

Lippenstift is altijd een goed idee

Kies een felle kleur voor je lippen en laat de oogschaduw staan. Dit zorgt ervoor dat de aandacht naar je mond gaat en het minder opvalt dat je ogen er vermoeiend uit zien.

 

LEES OOK: IN 37 STAPPEN CREËER JE KYLIE’S MAKE-UP LOOK

 

Fotografie: Unsplash