Make-up

Deze make-upwebshops moet je checken!

Ben jij een echte make-uplover en ben je altijd op zoek naar de nieuwste en tofste merken? Read on. CG! zet een aantal leuke make-upwebshops voor je op een rijtje!

Makeup Musthaves

Op Makeupmusthaves vind je vaak make-up sales en heb je superleuke merken, zoals Make-up Revolution en W7. Maar ook Amerikaanse merken kun je er veel vinden. Psst, je vindt er ook de beroemde Yankee Candle!

Blisso

Blisso is een iets meer ‘Nederlandse’ site, máár je vindt er producten die al uit het assortiment zijn in de winkels of op andere sites. Hield jij dus echt van je holy grail mascara van Rimmel, maar is hij niet meer te koop? Grote kans dat je hem hier kunt scoren!

Benieuwd naar nog meer leuke webshops? Check er hier een aantal!

The Make Up Spot

The Make Up Spot is opgericht in 2012 om mensen van alle leeftijden exclusieve merken (dus bijv. de merken die je hier niet kunt kopen) aan te bieden! Inmiddels zijn er al meerdere sites hiervoor, maar The Make Up Spot was één van de eersten en is dus ook een superfijne site om je exclusive make-up te halen. By the way: het merk is ook erg geliefd bij je favo influencers!

Make Up Beauty Shop

OMG, Covergirl? Ja, je hebt het goed gehoord. Het bekende merk Covergirl vind je hier! Makeup Beauty Shop heeft de allerleukste merken waaronder dus Covergirl, Wet ‘n Wild en zelfs het cruelty free merk Physicians Formula. Ohja, je krijgt bij elke bestelling een leuk cadeau! Reden genoeg om een kijkje te nemen op de site, volgens ons dan.

Wist je al dat HEMA nu ook K-make-up verkoopt? Check het hier!

LEES OOK:

 

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen