Ben jij een échte make-up lover en ben je bekend met merken als Morphe, Sigma en Jeffree Star maar weet je niet zo goed waar je deze het beste kunt halen? – Want hey, Douglas heeft tóch niet alles wat je zoekt – dan hebben wij hier voor jou vijf keer de leukste online make-up sites! Zo kan je wél die ene lipstick van Jeffree halen.

Boozyshop

Boozyshop is in een korte tijd de bekendste online beautyshop van het land geworden! Met zo’n 120 verschillende merken is het uitgegroeid tot een megawebsite en shoppen er dagelijks meiden er al hun fave make-up.

Makeupmusthaves

Op Makeupmusthaves vindt je vaak make-up sales en heb je superleuke merken zoals Make-up Revolution en W7. Maar ook Amerikaanse merken kun je er veel vinden. Psst, je vindt er ook de beroemde Yankee Candle!

Makeupshoppen

Makeupshoppen is een iets meer ‘Nederlandse’ site, máár je vindt er producten die al uit het assortiment zijn in de winkels of op andere sites. Hield jij dus echt van je holy grail mascara van Rimmel maar is hij niet meer te koop? Grote kans dat je hem hier kunt vinden!

 

Themakeupspot

Themakeupspot is opgericht in 2012 om mensen van alle leeftijden de exclusieve (dus bijv. de Amerikaanse) merken aan te bieden! Inmiddels zijn er dus al meerdere sites hiervoor, maar Themakeupspot was één van de eersten en is dus ook een superfijne site om je exclusive make-up te halen. By the way: het merk is ook erg geliefd bij je favo influencers!

Makeupbeautyshop

OMG, Covergirl? Ja, je hebt het goed gehoord. Het bekende merk Covergirl vindt je hier! Makeupbeautyshop heeft de allerleukste merken waaronder dus Covergirl, Wet ‘n Wild en zelfs het crueltyfree merk Physicians Formula. Ohja, je krijgt bij elke bestelling een leuk cadeau! Reden genoeg om een kijkje te nemen op de site, volgens ons dan.

 

 

LEES OOK:

 

Fotografie: Unsplash