Haar

5x Hacks voor superlang haar

Altijd al gedroomd van lange lokken? Met deze tips ben je Rapunzel AF in 2,5 seconds. Ariana Grande in 5… 4… 3…

Skip superheet water

Chill with the steamy H20, fam! Superheet water droogt je haar uit en maakt het zwakker. En droog en zwak haar breekt sneller af.

Knip ze

Klinkt weird, maar makes sense: gespleten haarpunten breken eerder af. Wil je niet, dus voor Rapunzel AF haar is een bezoekje aan de kapper nog steeds nodig. De vuistregel is elke zes weken, maar als je gezond en sterk haar hebt, hoef je waarschijnlijk minder vaak.

Föhn en style niet op dezelfde dag

Hittetools kunnen je haar lekker frituren, waardoor die lange gezonde lokken nog langer op zich laten wachten. Dus als je weet dat je je haar gaat stylen, laat het dan gewoon drogen, in plaats van dat je hittetool op hittetool gooit. (*DON’T YOU DARE OM JE HAAR NAT TE STYLEN*) Gebruik voor een hittetool ook altijd een heat protectant spray!

Dep je haar droog

Nat haar is superkwetsbaar, dus hardhandig droogwrijven en het vervolgens strak in een handdoek op je hoofd draaien, is no bueno, to say the least. Gebruik in plaats daarvan een katoenen T-shirt en dep het hiermee zachtjes droog.

Lees ook: muy importante: zó kom je achter de porositeit van jouw haar + tips

Ga voor een grove kam

Een grove kam is basically de enige tool die je moet gebruiken nadat je gedoucht hebt. Gebruik ‘m om voorzichtig knopen uit je haar te krijgen, zonder die delicate strands van je te breken. Het liefst ín de douche, direct na je conditioner.

Meer hacks voor lang haar lezen? Je checkt ze op pagina 66 en 67 van het Summer Issue!

Cg0321 Hr 1
SHOP HET ISSUE

Beeld: Freepik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen