kayley melissa hairstyles

5x Snelle hairstyles voor kort tot halflang haar

Met Kayley Melissa

Kayley Melissa showt je hoe je vijf verschillende hairdo’s kan rocken, of je nu kort of halflang haar hebt. Elke look bevat knotjes, dus de do’s zijn niet alleen super cute, maar ook nog eens hartstikke hip.

Ohja, voor het geval dat je dacht dat Kayley al d’r haar heeft afgeknipt, het is een pruik! De nieuwste trend in haar land. Durf jij het aan om een pruik te dragen? Lees hier dan alles over lace wigs.

 

1. Fun Buns

Maak eerst een middenscheiding, om vervolgens de twee voorste plukken te pakken en deze vast te maken met een elastiekje. Pak nu een borstel, en toupeer deze twee kleine paardenstaardjes om ze wat meer volume te geven. Borstel hiervoor het haar tegen de richting in. Pak nu de getoupeerde staartjes, draai je ze in een knotje en zet ze vast met schuifspeldjes. Hellocute hairstyle!

 

2. Messy Bun

Pak de hele bovenkant van je haar (tot aan je oren) en maak dit vast in een staartje met een elastiekje. Het staartje kan je nu extra messy maken door het te touperen met een borstel. Draai het dan in een knot en zet het vast met schuifspeldjes. Als laatste touch kun je de knot nog een klein beetje uit elkaar trekken om deze nog groter te maken. De perfect messy bun voor kort haar!

 

3. Braided Bun

Kam met je vingers al je haar naar achter. Begin nu vanaf je haargrens naar achter in te vlechten. Dit doe je door steeds een plukje van de zijkant bij je vlecht te pakken. Als je aan de achterkant van je hoofd komt, kun je dit vlechtje vastzetten met een elastiekje. Nu kan je heel voorzichtig de vlecht een beetje losser trekken om deze net iets groter en fluffier te maken. Je sluit de look af door het staartje aan het einde van de vlecht te touperen en deze vervolgens vast te zetten in een knotje met wat schuifspeldjes.

 

4. Baby Bun

Pak de bovenste helft van je haar en zet dit vast met een elastiekje. Twist nu het haar van dit staartje en draai het in een knotje. Dit knotje kan je nu vast zetten met wat schuifspeldjes. Misschien is het knotje nu superklein, maar dit maak het juist extra cute! Als final touch kan je het haar bij je kruin ietsje losser trekken met je vingers om de look net iets meer volume te geven.

 

5. Bun-Do

Maak ter hoogte van je nek drie kleine paardenstaartjes. De twee aan de buitenkant mogen iets lager zijn dan het staartje in het midden, deze mag net iets hoger. Neem nu je duim- en wijsvinger om bovenop je hoofd een paar plukjes iets losser te trekken om wat meer volume te creëren. Als laatste draai je elk van de drie staartjes in een knotje en zet je deze weer vast met wat schuifspeldjes. Last van veel losse plukjes? Probeer dan eerst het haar te twisten voor je het in een knotje draait.

 

Bekijk hieronder de video! Welke look is jouw fave?

 

Zijn knotjes niet helemaal jouw ding? Bekijk dan de Beauty tutorial: dubbele paardenstaart.

LEES OOK:

 

Fotografie: Kayley Melissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen