Bereid je voor om voor iedereen een hair crush te worden, met deze tips heb jij namelijk forever zacht haar! Waarom wil je dat? Nou omdat zacht haar gewoon ZO bevredigend is!

1. Droog je haar na het wassen

Wanneer je haar droog is, absorbeert het meer voedingsstoffen. De volgende keer dat jij je mooie lokjes wast moet je twee minuten je haar in een handdoek binden voordat je conditioner gebruikt!

2. Verzorg alleen de puntjes!

Je haarwortels zijn pas net nieuw en nog gezond, verzorg alleen alles vanaf het middenstuk naar beneden en haal er een kam doorheen zodat je zeker weet dat alles wordt verzorgd.

3. Spoel niet té goed uit

Niet pas stoppen met uitspoelen tot je een piepend geluid hoort! Dit is namelijk overbodig. Spoel je haar uit totdat het een beetje glad wordt, de rest van de conditioner blijft op deze manier de hele dag zijn werk doen.

4. The Reverse Wash System

Gebruik voor de verandering eerst eens conditioner en daarna pas shampoo. Je haar zal hierdoor meer worden gevoed.

5. Kies de perfecte behandeling

Fijn en droog haar: Probeer eens een conditioner met vitamine E! De vitamine E zorgt ervoor dat je haar gehydrateerd blijft zonder dat je haar verzwaard wordt door alle oliën.

Beschadigd haar: Your hair needs love! Kies een shampoo met keratine, hierdoor krijgt je haar een natuurlijke gloed én wordt het haar versterkt zodat het in de toekomst niet weer beschadigd.

Met kleur behandeld haar: Wanneer de kleur van je geverfde haar dof begint te worden is het tijd voor een oliebehandeling. Avocado olie werkt het beste bij geverfd haar. De olie zorgt er overigens ook voor dat je haar minder snel breekt!

Lees ook: Heb jij make-up van Claire’s? Pas op!