haar

5X tips voor zacht haar

Van de zon, het chloor uit het zwembad en het zout uit de zee wordt je haar er niet mooier of gezonder op, en dat is iets wat we juist wél willen in de zomer! Wil jij je paardenhaar omtoveren naar zachte en gezonde lokken? Met deze tips krijgt iedereen een hair crush op je, want met deze vijf tips krijg jij zacht haar!

1. Droog je haar na het wassen

Wanneer je haar droog is, absorbeert het meer voedingsstoffen. De volgende keer dat jij je mooie lokjes onder de kraan vandaan haalt moet je eerst twee minuten je haar in een handdoek binden voordat je conditioner gebruikt!

2. Verzorg alleen de puntjes

Je haarwortels zijn telkens nieuw en nog gezond. Verzorg alleen je haar vanaf het middenstuk naar je haarpunten en haal er een kam doorheen zodat je zeker weet dat alles goed verzorgd wordt. Probeer eens de haarverzorging van Aussie!

Isaya gaf CG! nog meer tips voor het verzorgen van je haar!  

3. Spoel niet té goed uit

Het is belangrijk om je haar goed uit te wassen, maar uitspoelen tot je je haar hoort piepen is namelijk overbodig. Spoel je haar uit totdat het een beetje glad aanvoelt. De rest van de conditioner blijft op deze manier de hele dag zijn werk doen!

4. The Reverse Wash System

Gebruik voor de verandering eerst eens conditioner en daarna pas shampoo. Je haar zal hierdoor meer gevoed worden.

5. Kies de perfecte behandeling

Fijn en droog haar: Probeer eens een conditioner met vitamine E! De vitamine E zorgt ervoor dat je haar gehydrateerd blijft zonder dat je haar verzwaard wordt door alle oliën.

Beschadigd haar: Your hair needs love! Kies een shampoo met keratine! Hierdoor krijgt je haar een natuurlijke gloed én wordt het haar versterkt zodat het in de toekomst niet weer beschadigd.

Met kleur behandeld haar: Wanneer de kleur van je geverfde haar dof begint te worden is het tijd voor een oliebehandeling. Avocado olie werkt het beste bij geverfd haar. De olie zorgt er ook voor dat je haar minder snel breekt! Win-win!

Heb jij nog meer tips om je haar zacht aan te laten voelen? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl.

LEES OOK: 

Beeld: Unsplash 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen