makeup-cg

5x vollere lippen op een natuurlijke manier

Deze DIY tips zorgen voor lippen à la Kylie, zonder dat je er botox voor nodig hebt.

1 Poets de velletjes van je lippen

Grote kans dat je nu het kouder wordt, last hebt van droge velletjes op je lippen. Alsof dat niet vervelend genoeg is, reflecteren deze velletjes ook het licht. En dit zorgt ervoor dat jouw lippen smaller lijken dan dat ze zijn #forreal. “Poets” de velletjes van je lippen door met een tandenborstel zachtjes draaiende bewegingen te maken zodat ze verdwijnen.

 

2 Gebruik een plumping gloss
Deze zorgt ervoor dat je lippen een klein beetje opzwellen. En een klein beetje is voor je lippen precies genoeg om er een stuk voller uit te zien! Schrik niet, het gaat wel een beetje tintelen.

Plump Me – VICTORIA’S SECRET €12,95

 

3 Dep een beetje lippengloss in het midden van je lippen
Gebruik hiervoor doorzichtige gloss, of één die lijkt op de kleur van je lippenstift. De gloss vangt het licht op en hierdoor lijken je lippen voller.

 

4 Gebruik lipliner
Dit geeft direct een voller effect. Niet vol genoeg? Dan kun je altijd het randje buiten je lippen volgen om ze stiekem iets groter te tekenen.

 

5 Kies een nude of pale pink kleurtje
Van donkere lippenstift krijgen je lippen een vlakke uitstraling. Een nude of pale pink kleurtje daarentegen, doet je lippen op een natuurlijke manier voller lijken!

 

LEES OOK:

 

Fotografie: Istock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen