makeup-fouten-cg

6 beauty IG-accounts die je echt móet volgen

Wil jij wat inspiratie opdoen op beauty vlak, maar weet je niet meer waar je het vandaan moet halen? We’ve got your back! Deze 6 beauty- en haarinspiratie accounts op Instagram moet je écht eens gaan volgen. Wedden dat jij nooit meer op zoek hoeft naar inspiratie voor je make-up of je haar?

1. @nikkietutorials

https://www.instagram.com/p/CAvoAtgpmll/

Deze make-up queen kon natuurlijk niet uit dit lijstje ontbreken! Nikkie Tutorials ken je vast wel, al is het alleen maar omdat ze zo ongeveer de grootste beauty goeroe van Nederland is. Ze staat bekend om haar glowy looks – lang leve highlighter – en haar samenwerkingen met veel bekende celebs, zoals Kim Kardashian en Drew Barrymore. Deze móet dus echt in je follow lijst staan!

2. @laratilley

https://www.instagram.com/p/CEER_91JBO7/

Ken jij de vrolijke Lara al? Lara is een Nieuw-Zeelandse babe die kleurrijke en bijzondere make-up looks creëert. En die zijn niet onopgemerkt gebleven, want deze make-up expert is een van de deelnemers van het Nieuw-Zeelandse televisieprogramma Glow-Up, waarin ze met andere make-up artiesten strijdt om de felbegeerde titel. Lara’s looks zijn anders, origineel en heel tof om te zien, dus wij denken dat ze best een kans heeft om te winnen, jij?

3. @hairstylist.dream

https://www.instagram.com/p/B8YvKH4iOI8/

Als je dit account gaat volgen, ga je de kracht van het vlechten weer waarderen! De 17-jarige Milena laat hier al haar vlechtcreaties zien en wij hebben er bijna ons haar voor uit laten groeien… Ze geeft je superveel inspiratie hoe jij creatief met je eigen haar kan zijn! True, je doet er even over om ze na te maken en misschien zijn ze niet ideaal voor daily wear, maar dat neemt niet weg dat ze echt adembenemend zijn…

4. @beautybymols

https://www.instagram.com/p/CF45PPWJuW9/

Deze bekende Britse make-up artist is nog maar 22 jaar oud, maar dat neemt niet weg dat ze hele toffe creaties maakt. Op haar account vind je dan ook echt van alles; van kleurrijke en simpele creaties tot full on gezichtsmetamorfoses die er heel realistisch uit zien. En die zijn gaaf! Wij krijgen in ieder geval heel veel zin om met make-up en verf aan de slag te gaan als we haar posts bekijken, jij?

5. @lindahallberg

https://www.instagram.com/p/CCUJFV0HnEF/

Deze Scandinavische beauty gaat al heel wat jaartjes mee in de beauty scene en dat kan je ook wel terugzien. Haar looks zijn klassiek, fierce en een beetje edgy, net als Linda zelf. Ook blijft het tof om te zien dat niet alleen haar make-up looks, maar ook haar haarkleur regelmatig verandert. En het leukste? Zij kan echt álles hebben!

6. @kayleymelissa

https://www.instagram.com/p/CCwP_78DkaF/

Aanstekelijker dan Kayley ga je bijna niemand vinden! Kayley is een kapster en maakt daarnaast, samen met haar zusje Anna Laura, hair tutorials. Ze laat je the best of both worlds zien met haar eigen korte haar en het lange haar van haar zus. Ze is vrolijk, ze is creatief, maar ze geeft je vooral praktische tips waar je écht in je dagelijkse leven iets mee kan. Een vette aanrader, dus!

Beeld: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen