Make-up fouten

6 Make-up fouten die we allemaal maken

We maken allemaal weleens fouten en zelfs een make-up artist maakt soms een verkeerde move. Dit zijn de meest gemaakte make-up fouten.

1. Verkeerde kleur foundation

Oké, het is lastig. Je staat in de winkel met onnatuurlijk licht, de verkoper probeert je iets aan te smeren en jij hebt geen idee of je erop moet vertrouwen. HELP! Hoe kies je nu ooit de goede kleur?! Heb je eindelijk de goede kleur gevonden? Vergeet dan niet de foundation uit te blenden naar je nek en oren, want kleurverschil is snel te zien.

2. Met make-up op slapen

Haal altijd je make-up eraf voordat je gaat slapen! We repeat: al-tijd! Het is niet alleen zo dat je anders wakker wordt als een panda, maar ook breken hierdoor je wimpers sneller af.

Dit gebeurt er met je huid als je dagelijks make-up draagt

Cleanser
SHOP

3. Vieze kwasten

Als je je kwasten nooit wast, ontstaan er superveel bacteriën. Geef je kwasten minimaal 1x in de twee weken een badje. Reken er maar op dat je in no-time van alle puistjes af bent.

Cleanser 2
SHOP

4. Spinnenpoten

Waaaaaay back was het misschien een trend, maar nu kan het écht niet meer. Less is more, één laagje mascara is genoeg.

Over masacra fouten gesproken: deze zes mascara fouten maken we allemaal

5. Iets te enthousiast blush aanbrengen

Er zit een dun lijntje tussen een gezonde blos en de wangen van een clown. Waar de grens precies ligt blijft altijd lastig. Once you go in, there is no way back.

6. Donkere concealer

Concealer is een life safer op het gebied van make-up. Drie uur slaap gehad? Nobody will notice! Onthoud wel dat concealer niet in het leven is geroepen om alles donkerder te maken, dus nogmaals: kies de juiste kleur.

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen