herkennen-lang-haar

6x dingen die je herkent als je lang haar hebt

Heb jij altijd al lang haar – en dan bedoelen we écht lang haar – gehad? Wat bijna tot je billen komt? Dan ga je deze 6 dingen ongetwijfeld herkennen? Team #longhairdontcare represent!


1. Je kan allerlei coole haarcreaties maken

Een ding is zeker: je hoeft je nooit druk te maken dat je op je haar uitgekeken raakt! Je kan met jouw lange haar namelijk enorm veel verschillende haarcreaties maken. Van bijzondere staarten en vlechten tot half-up do’s en knotten, je hebt alles al weleens uitgeprobeerd. Jij bent dan ook een echte hair-pro geworden, want je hebt met jouw lange lokken al aardig wat skills op kunnen doen. Nice!

 

2. Je hebt hele sterke armen

Met zo’n volle bos lang haar op je hoofd heb jij je armen goed kunnen trainen. Heb je enig idee hoeveel kracht het kost om met zulk lang haar een goede staart te maken? En dan hebben we het nog niet eens gehad over een mooie invlecht… Jup, jij hebt een paar behoorlijke spierballen gekregen dankzij je haar!

3. Je kijkt op tegen je haar wassen

Tja, heel leuk natuurlijk, lang haar hebben, maar het wassen is een drama. Het kost je namelijk heel veel tijd. En niet alleen omdat het best even duurt om al dat haar in te wrijven met shampoo, dat uit te spoelen, conditioner te gebruiken en dat weer uit te spoelen… Ook het droogföhnen duurt een eeuwigheid, helemaal als je ook nog behoorlijk dik haar hebt. Gelukkig bestaat er ook droogshampoo…

4. Iedereen is benieuwd naar je lange haar

Het valt best op, dat super lange haar van jou. Iedereen vindt het dan ook heerlijk om aan je haar te voelen en er allerlei vragen over te stellen. “Hoe heb je het zo lang gekregen?”, “Ga je het ooit afknippen?” en “Zit het nooit in de weg?” zijn vragen die je bijna dagelijks krijgt. Het lijkt wel een attractie, dat lange haar van jou!

5. De zomer is altijd een uitdaging

Alhoewel je natuurlijk een heleboel toffe zomerkapsels kan maken met lang haar – denk aan boho style vlechtjes, love it! – kan het zomerse weer best een uitdaging zijn. Jouw lange haar houdt namelijk behoorlijk wat warmte vast als de zon er een tijdje op heeft gestaan. In de zomer zit jouw haar dan ook vaak omhoog, want dan zit het zo weinig mogelijk in de weg!

6. Je blijft sneller achter dingen hangen

Dat haar van jou is zo lang dat het nog weleens gebeurt (lees: bijna dagelijks) dat je met je haar ergens aan vast blijft zitten. Of het nu je eigen knopen en ritsen zijn, tashengsels (van jezelf én van anderen) of andere items zoals sieraden, jij moet echt oppassen dat je je haar niet uit je hoofd trekt als je weer eens ergens achter blijft hangen. Je vrouwelijke kapsel is immers niet meer zo vrouwelijk als je kale plekken op je hoofd hebt…

 

LEES OOK:

 

 

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen