lipgloss

6x lipglosses die niet mogen ontbreken in je make-up stash

Het dragen van lipgloss komt vaak met veel struggels, maar toch blijven we houden van volle, zachte, shiny, glossy lips. Ben jij op zoek naar een mooie lipgloss die niet in de prijscategorie onbetaalbaar valt? It’s your lucky day, want wij delen 6 mooie, betaalbare glossy’s!

6x lipglosses die niet mogen ontbreken in je make-up stash

 

De goedkoopste lipgloss in dit rijtje is te vinden bij de HEMA. Ondanks dat het een lip oil is, heeft het dezelfde werking als een lipgloss. De lipshaker oil verzorgt de lippen en heeft een subtiele glans. Deze gloss is zeker must have nu de herfst voor de deur staat. Schrale lippen, be gone!

Lipshaker oil €5,- HEMA

 

Als je iets meer van een kleurtje en een glittertje bent, probeer dan eens de lipgloss van Milani. Deze gloss heeft een nude kleur met een mooi shimmertje.

Keep it Full Nourishing Lip Plumper – 03 Prismatic Peach €12.95 MILANI

 

Mooie volle lippen krijg je van deze Barry M lipgloss. Het is een plumping lipgloss, dit betekent dat hij je lippen laat tintelen waardoor je lippen iets opzwellen, met als resultaat dat je lips er iets opgezet van worden #KylieJenner. De shine van de gloss geeft de illusie dat je lippen nóg voller lijken. GIMME!

Vind je de plumping gloss van hierboven niet genoeg? Barry M heeft nog een extremere versie: That’s Swell! XXL Extreme Lip Plumper 😉
Onze fave gloss is de NYX Cosmetics Butter Gloss. Deze lipgloss is heel verzorgend en voelt lekker aan. Er zit een klein kleurtje in de gloss, waardoor deze perfect is voor een – no make-up – make-up look.
Deze champagne kleurige, glitter glossy is amazing over een mooie lipstick. Ook deze gloss maakt je lippen iets voller door het plumping effect.
Ook L’Oréal heeft een hele mooie verzorgende lip-oil en de oil geeft ook nog eens een mooi kleurtje aan je lippen.
LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen