We maken allemaal weleens fouten. Zelfs een make-up artist maakt soms een verkeerde move. Om er flawless uit te zien moeten we echt stoppen met deze dingen…

 

De verkeerde kleur foundation.

Oké, het is lastig. Je staat in de winkel met onnatuurlijk licht, de verkoper probeert je iets aan te smeren en jij hebt geen idee of je erop moet vertrouwen. HELP! Hoe kies je nu ooit de goede kleur?! Eindelijk de goede kleur gevonden; vergeet niet de foundation uit te blenden naar je nek en oren want kleurverschil is snel te zien.

 

Met make-up op gaan slapen

Haal altijd je make-up eraf voordat je gaat slapen. We herhalen al-tijd! Het is niet alleen zo dat je anders wakker wordt als een panda, maar ook breken hierdoor je wimpers sneller af.

 

Te vieze kwasten

Je wast je kwasten nooit, wat ervoor zorgt dat er superveel bacteriën ontstaan. Geef je kwasten minimaal 1x in de twee weken een badje. Reken er maar op dat je binnen no time van alle puistjes af bent.

 

Spinnenpoten all te way

Wayback was het misschien een trend, maar nu kan het echt niet meer. Less is more, een laagje mascara is perfect.

 

Iets te enthousiast blush aanbrengen

Er bestaat een grens tussen een gezonde blos en een clown. Maar waar die grens precies ligt blijft altijd lastig. Once you go in, there is no way back.

 

Concealer

Echt een lifesafer op het gebied van make-up. Drie uur slaap gehad en niemand zal het merken. But remember concealer is niet in het leven geroepen om alles donkerder te maken, dus nogmaals kies de juiste kleur.

 

Fotografie: 123RF.