Etude house

7x make-up shoppen op vakantie

Zomervakantie betekent voor sommige van ons een lang of kort tripje naar een vakantiebestemming. Prefect excuus om even in de plaatselijke winkels te kijken voor beauty merken die ze in ons kikkerlandje niet verkopen.

Alverde

In Duitsland is het goedkope én groene merk Alverde te vinden. Het merk bestaat niet alleen uit make-up, maar ook uit verschillende goedjes voor je gezicht en heerlijke doucheproducten. De cheapness van Alverde – lees: prijs – en hun milieu- en diervriendelijke producten maken het merk worth to give it a try. Heb je een gevoelige huid? Voor mensen met een gevoelige huid is dit merk ook de perfecte oplossing!

Nip+Fab

Voor de producten van dit Britse merk betaal je ongeveer even veel als voor L’oreal en Maybeline. Echt low budget is het dus niet, maar lang sparen voor een van deze producten is ook niet nodig ;). NIP+FAB is verkrijgbaar in Engeland.

Huda Beauty

Je moet probably je roze spaarvarken stukgooien voor deze beauty pareltjes, maar dan heb je ook wat! Huda Beauty is ondanks haar prijs, enorm populair en op de markt gekomen door de Irakees-Amerikaanse zakenvrouw en visagist, Huda Kattan. Dit make-up merk wordt dan ook vaak gebruikt door veel grote Youtubers waaronder de Nederlandse NikkieTutorials! Hebben, hebben, hebben!

Revlon

Revlon kunnen we niet – meer – in Nederland halen, maar gelukkig hebben onze Oosterburen én buren aan de overkant van de zee wél dit merk in hun bezit. Dit vraagt om een city tripje met auto, vliegtuig of trein!

Face Stokholm

Dit merk is te vergelijken met Benefit, en dat merk je ook aan de prijs. In Scandinavie houden ze van lekker naturel en is opvallen niet zo nodig. Dit hebben ze verwerkt in hun make-up merk.

Make-up Store

Net als Face Stolkholm is deze make-up duurder, maar is het wel weer ietsje goedkoper dan de Zweedse variant. Als je alleen maar op zoek bent naar cheap, is Scandinavie misschien niet de ideale vakantiebestemming voor jou. Tenzij je natuurlijk keihard gewerkt hebt bij je summerjob en je met een leuk zakcentje op vakantie kunt gaan.

Etude House

Voor dit merk zal je waarschijnlijk de verste reis moeten afleggen, namelijk naar Zuid-Korea! Maar kijk nou naar deze super snoezige make-up verpakkingen. Dit wil je toch alleen al hebben om naar te kijken?!

Waar shop jij je make-up als je in het buitenland bent? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl.

LEES OOK

Beeld: Instagram @etudehousesingapore

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen