quiz-beste-eigenschap

8x Gedachten die je herkent als je een pony laat knippen

Je herkent het vast wel: je gaat een pony laten knippen en er schieten een miljoen gedachten door je hoofd. Of het nu de eerste of de twintigste keer is, deze gedachten herken je vast als jij een pony laat knippen!

1. ‘Can I pull this off?’

Het moment is daar: je gaat je pony laten knippen. Lichte paniek slaat toe: kan ik dit wel hebben? Staat een pony me eigenlijk wel? Het blijft altijd spannend, maar als je hem eenmaal hebt laten knippen, voel jij je fantastisch, want hij staat je – zoals je stiekem al wist – geweldig!

2. ‘Kom maar door met die droogshampoo!’

Tja, helaas wordt je pony toch een stuk sneller vet dan je haar normaal gesproken wordt. Hoe dat komt? Je zit vaker met je handen die plukjes haar om ze in model te houden en die plukjes hangen ook nog eens over je voorhoofd heen, waar ze sneller vet worden van aanraking met je huid en eventueel zweet. Een goede droogshampoo is dan ook echt een essentiële investering. Zo kan jij dagenlang genieten van jouw pony, zonder dat je tussendoor iedere keer je haar hoeft te wassen.

3. ‘I woke up like this!’

Of je nu je haar los draagt of in een staart of knot – een supertoffe look met je nieuwe bangs – je haar ziet er altijd uit alsof je er heel veel moeite voor hebt gedaan. Je pony voegt nét dat extra’s toe en maakt zelfs een rommelig kapsel ineens een stuk interessanter. Welkom out of bed look!

4. ‘Zei er iemand saaie outfit?’

Een outfit die normaal gesproken niet heel spannend zou zijn, kan er ineens een stuk beter uitzien dankzij – je raadt het al – je pony! Zoals we al eerder zeiden zorgt je pony gewoon voor nét dat beetje extra en daardoor krijgen ook je relatief simpele outfits ineens een leuke boost. Op naar de kapper dus!

5. ‘Je kan nooit genoeg haaraccessoires hebben!’

Een pony is de ideale haarstijl om nog meer met haaraccessoires te gaan spelen. Van leuke schuifspeldjes die je aan een kant kan dragen tot haarbanden en sjaaltjes, alles staat leuk bij je pony. En die haaraccessoires zijn natuurlijk ook ideaal voor als je je pony een keer een dagje wilt verbergen…

6. ‘Nooit de deur uit zonder borstel of kam!’

Met het Nederlandse klimaat wordt je pony vaak blootgesteld aan regen en wind. En laat dat nu net de beste combinatie zijn voor je look… Door altijd een borstel of kam bij je te hebben, kan je de schade beperken na een stuk fietsen door de wind of regen. Tip: koop een opklapborsteltje inclusief spiegel! Hij past makkelijk in je tas en is superhandig voor een snelle touch-up.

7. ‘Voor welke stijl zal ik vandaag eens gaan?’

Ga je vandaag voor een rock-en-roll look met donkere ogen, een band t-shirt en een short met netpanty eronder? Daar staat je pony super goed bij, zeker als je hem wat wilder draagt. Ben je juist meer in de mood voor een nette, klassieke look met een mooie blouse of een … jurkje? Een gelikt kapsel met een mooi geföhnde pony staat hier goed verzorgd bij! Het maakt dus niet uit wat jouw stijl is, een pony is altijd een goede match…

8. ‘Ik kan hem altijd nog laten uitgroeien…’

Tja, je kan misschien wel in paniek raken als het knippen van je pony niet zo uitpakt als verwacht, maar je kan hem natuurlijk altijd nog laten uitgroeien. Een goed excuus dus om het gewoon te doen, het is immers maar haar en het groeit vanzelf weer aan!

LEES OOK:

 

Beeld: Getty Images

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen