ariana

Ariana Grande werkt aan een ‘Thank you, Next’ beauty line!

Beautylovers opgelet! Naar horen zeggen is Ari bezig met het opzetten van een beautylijn, geïnspireerd op de muziek van haar laatst uitgebrachte album:Thank you, Next.

GrandAri, inc

De zangeres bezit sinds kort haar eigen handelsmerk, genaamd GrandAri. Eerder dit jaar bracht Ariana een drankje uit in samenwerking koffieketen met Starbucks, en ze heeft ook al meerdere parfums uitgebracht zoals Sweet Like Candy en Cloud. The Hollywoord Reporter  liet weten dat er nu dus ook een beautylijn aan zit te komen! De lijn is geïnspireerd op haar nieuwste album, en aangezien er een nummer genaamd ‘make-up’ op het album staat, hadden we dit stiekem al aan kunnen zien komen.

Op haar website verkoopt Ari al meerdere producten zoals sokken, petten, shotglazen en notitieboekjes die voorkomen in de Thank you, Next-videoclip. Deze clip was trouwens een eerbetoon aan de film Mean Girls.

Beauty line

Om haar vorige beautycollectie uit te breiden zal de Thank you, Next-collectie onder andere bodylotions, bad- en douchegel, body mists en body scrubs bevatten. And the list goes on and on. Dit superexciting nieuwtje werd één dag na de lancering van haar nieuwste song Monopoly in samenwerking met vriendin Vicotria Monet, bekend gemaakt.

The Hollywood Reporter kon nog geen antwoord geven op de vraag wanneer we de producten kunnen kopen en waar we ze kunnen scoren.

We keep you updated!

(Fotografie: BrunoPress)

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen