B.A.E. heeft een nieuwe limited edition collectie!

Hallo, hallo. B.A.E. -van de HEMA-  heeft een nieuwe limited edition collectie en die wil je hebben!

Limited Acces

Nog niet zo heel lang geleden kwam HEMA met een nieuwe make-uplijn; B.A.E. Dit merk is niet alleen budgetproof maar ook vegan! Er zijn dus geen schattige wollige konijntjes gebruikt voor deze producten. Nu komt het merk met een gloednieuwe limited edition lijn met allerlei nieuwe producten! De nieuwe lijn houdt het bovendien niet alleen bij make-up, want we kunnen onder andere ook glitterpennen verwachten. B.A.E. is dus niet alleen voor je beauty etui, maar ook voor je school etui!

Wist je by the way ook dat B.A.E. een eigen lingerielijn heeft?

Back to School

De nieuwe spulletjes die we vanaf nu bij de HEMA kunnen shoppen, hebben een super hoog cute-gehalte. Een highlighterpoeder die je over je hele gezicht kan vegen? Kom maar door, hoor! Voor wat extra plump in je lippen kun je een lipgloss plumper kopen in vier verschillende kleurtjes. De collectie heeft ook nog een parfum in de vorm van een balm én een velvet oogschaduw in vier kleurtjes.

Een slimme meid is op haar school voorbereid, dus heeft HEMA ook leuke stationary dingetjes verzameld voor hun klanten. Om ervoor te zorgen dat je week gesmeerd gaat, komt B.A.E. met een planner, pen en etui! Voor de creatieve bijtjes onder ons kan je bovendien ook aan de slag met een bullet journal! Misschien leuk voor die vriendin die geslaagd is?

All-over highlighter €7,50 HEMA

Parfumbalm €4,50 HEMA – verkrijgbaar in twee geuren!

Glam gloss lipgloss €5,50 HEMA – verkrijgbaar in meerdere kleuren!

Velvet Cream Eyeshadow €5,50 HEMA – verkrijgbaar in meerdere kleuren!

Pen €7,50 HEMA

Etui €5 HEMA

B.A.E. back to school

Deskplanner €9 HEMA

De hele Back to School Limited Edition collectie van B.A.E. by HEMA shop je hier! 

LEES OOK:

Beeld: HEMA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen