Kussensloop (1)

Bamboe versus zijden kussensloop: wij helpen je kiezen

Slaap je nog op een katoenen kussensloop? Dan is het tijd voor een upgrade! Katoenen kussenslopen creëren veel wrijving met het haar, waardoor je haar ’s ochtends pluist en klit. Bij bamboe en zijden kussenslopen glijdt je haar daarentegen zonder enige frictie over het kussen. Daarnaast onttrekken deze geen vocht uit je haar, wat zorgt voor gehydrateerde lokken. Maar kies je dan voor, een bamboe of zijden kussensloop?

Bamboe vs. zijden kussensloop

Zowel zijden als bamboe kussenslopen zijn goede opties. Een bamboe kussensloop heeft echter nog een aantal extra voordelen ten opzichte van een zijden kussensloop:

  1. Bamboe is voordeliger. 
  2. Bamboe is makkelijker te onderhouden. Aangezien bamboe niet erg absorberend is, is het vlekbestendig en verkleurt het niet na verloop van tijd. Het kussensloop kan eenvoudig worden gewassen in de wasmachine.
  3. Bamboe is duurzamer. Zelfs na herhaaldelijk wassen blijven bamboe kussenslopen er zo goed als nieuw uitzien. Bamboe is ook een stuk slijtvaster. Bij zijde ontstaan helaas snel haaltjes, bijvoorbeeld door een gebroken nagel.
  4. Bamboe ademt beter dan zijde. 
  5. Bamboe kussenhoezen zijn diervriendelijk.

Je shopt de fijnste bamboe kussenhoezen bij de haarspecialist HairLust. Zij hebben niet alleen het perfecte bamboe kussen voor jouw haar, maar ook bamboo handdoeken en haarborstels.

Meer weten? HairLust heeft alle voor- en nadelen van een bamboe versus zijden kussensloop op een rij gezet voor je.

Kijk voor alle producten op thehairlust.nl

*Advertorial*

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen