Graphic Liner

Beautytrend: Graphic Liner

Word jij moe van elke keer dezelfde winged eyeliner op je ogen? Take it to the next  level en maak er elke dag een kunstwerkje van! We hebben de tofste graphic liner voor je op een rijtje gezet voor inspo, inclusief een video zodat jij zelf aan de slag kunt gaan.

Beautytrend: Graphic Liner

Tattoo Liner
Elise @elpltt ging voor de tattoo liner look. Ze combineerde een zwarte eyeliner met roze oogschaduw en tekende hartjes onder haar ogen. Deze combi maakt de look tough, maar ook heel erg cute!

Grote lijn
Wil je het toch iets simpeler houden? Breng dan net als Lindy @crystallindy je eyeliner aan op je crease en maak een grotere wing. Dit werkt ook als je je ogen wat groter wilt laten lijken!

Pastel
Karen @iamkareno spiced up her wing met lila eyeshadow en een pastelgroen lijntje boven haar zwarte eyeliner. Houd je dus niet zo van extreme graphic liners, dan kun je altijd voor deze optie gaan!

Butterfly effect
Our personal fave: de butterfly wing van Taylor @taylorsteingold. Ook zij heeft zwarte eyeliner in haar crease aangebracht, maar heeft ‘m daarna versierd met kleurtjes en andere details. Super pretty!

Metallic lilac
Alice @alxcext ging voor een dubbele metallic liner. In haar instagram video laat ze zien hoe ze deze toffe look heeft gemaakt!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @elpltt, @iamkareno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen