Tattoo @ghinkos

Bepaal waar je een tattoo zet op basis van je pijngrens

To be honest, een tattoo zetten is gonna hurt. Hoeveel pijn het precies gaat doen, is lastig te zeggen. Elk lichaam reageert tenslotte anders. Maar hier heb je een scale om je een beetje voor te bereiden!

Laag painlevel

De buitenkant van je arm is een plek met een lager painlevel. Het voelt eigenlijk alsof je gekrabt wordt door een kat. Omdat hier meer vet- en spierweefsel zit, doet het minder pijn dan andere plekken op je lichaam. Is het het waard? Yes! Go for it!

Hoog painlevel

Je pols of enkel doet al wat meer zeer. Gewricht-areas zijn un-fun om te tatoeëren, omdat ze voornamelijk uit bot bestaan. Neem iets mee om tijdens het tatoeëren in te knijpen (hi, stressbal of BFF’s hand). Is het het waard? Yes! Het gaat pijn doen, maar het eindresultaat is effing cool.

Heel hoog painlevel

De ribben. Alsof je een paar keer op dezelfde plek een papercut krijgt. De huid op je ribben is superdun en gevoelig, dus als je kiest voor deze spot: prepare for it to h-u-r-t. Is het het het waard? Het doet pijn, maar hoe cute zijn rib tattoos? Precies.

Afschuwelijk painlevel

Achter je oor doet enorm veel pijn. Dit gebied heeft basically geen vet, dus je gaat die naald voelen. In je bot. Herhaaldelijk. Cringe. Is het het het waard? I mean, you do you and all that, maar de pijn… I can’t.

Meer weten over tattoos? Je leest het op pagina 50 t/m 55 in CG!’s Own Your Power issue

Cover Hr Kopie 450x580 1 4
NEEM NU EEN ABONNEMENT
LOS KOPEN

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen