Oh yes, Camila Cabelllo krijgt haar eigen make-upcollectie bij L’Oréal Paris. We kunnen nu al niet wachten!

Oke, even naar de feiten die bij ons bekend zijn. De collectie zal bestaan uit veertien producten, allemaal limited edition (wees gewaarschuwd!). Ook de naam van de collectie bekend: Havana, jup, naar haar hit over haar Cubaanse geboortestad.

Inhoud van de collectie

Er zitten twee tinten vloeibare Havana Sun-Lit Bronzer in de collectie, drie tinten van Havana Gotta Give Brow (een brow pen), een Havana Flash Liner (eyeliner), vier Havana Lip Dew lipgloss kleuren en een Havana Eye Shadow. De prijzen zullen tussen de €8 en €13 liggen en L’Oréal Paris geeft aan dat de kleuren voor iedere huidskleur geschikt zijn.

Huidskleuren

Camila over de collectie: ‘Ik ben extreem trots en excited over de Havana collectie. Ik wilde producten creëren die ik niet alleen zelf graag zou willen dragen, maar die voor iedere huidskleur geschikt zijn. Voor mij helpt het altijd om er op mijn best uit te zien, zo voel ik me dan ook en dat geeft mijn zelfvertrouwen een boost. Ik hoop dat ik daarmee anderen kan inspireren, zodat ze dat ook kunnen voelen.’

LEES OOK: 15x zomerse liefdes in Hollywood