millie bobby brown

De beautycollectie van Millie Bobby Brown is nu te koop bij Douglas!

De beautycollectie van Millie Bobby Brown is nú te koop bij Douglas! Florence by Mills is volledig gericht op natural beauty dat voortkomt uit zelfacceptatie en zelfliefde. De collectie bestaat uit betaalbare skincare en make-up producten.

Florence by Mills

De beautycollectie van Millie (die we natuurlijk allemaal kennen als Eleven uit Stranger Things) is volledig gericht op Generatie Z, met de boodschap dat échte beauty vanuit zelfacceptatie en selflove komt. Laat dat nou ook net de boodschap zijn waar CG! volledig achter staat!

Florence by Mills (Millie wordt vaak Mills genoemd) is perfect voor de jonge huid en de producten zijn supermakkelijk om te gebruiken. Millie hoopt met deze collectie anderen uit haar generatie te laten zien dat zelfexpressie goed voor je is en dat het belangrijk is dat je erachter komt wat jouw persoonlijke definitie van beauty is.

‘Ik wilde producten voor mijn generatie creëren. Een merk dat ons en onze zelfexpressie weerspiegelt en goed voor je is, eenvoudig te gebruiken en geschikt voor de huid die in verandering is. Jong zijn is in het algemeen al zo moeilijk, dus ik wil een plek om mijn leeftijdsgenoten te ondersteunen in het ontdekken van persoonlijke voorkeuren in beauty’, vertelt Millie over haar eigen collectie.

millie bobby brown

Make-up en skincare

Florence by Mills bestaat uit negen skincare essentials: een face wash, moisturizer, face mist, face scrub, lip oil, eye balm, eye patches, micellair cleansing reiniger en een face mask. De make-up collectie bestaat uit zes producten: een foundation, blush, brow gel, lipgloss, mascara en concealer.

‘Iedere huid heeft andere behoeften en iedereen heeft een persoonlijke definitie van schoonheid. Florence by Mills kan iedereen zijn eigen betekenis achter beauty laten ontdekken met betaalbare en gemakkelijke clean beauty-producten’, legt Millie uit.

millie bobby brown

Alle vijftien producten zijn dermatologisch getest, zitten vol vitamines en botanische ingrediënten en zijn vrij van parabenen, sulfaten en synthetische geuren. Omdat Millie zo’n dierenlover is, zijn de producten ook nog eens dierproefvrij en vegan!

De prijzen van de producten variëren tussen de €14,99 en €21,99 en je kan alles nu via de site van Douglas bestellen!

Wil je weten hoe Millie dealde met haar acne? Je leest het hier!

millie bobby brown

Wist je dat Kruidvat ook een eigen vegan make-up collectie heeft gelanceerd?

LEES OOK:

Beeld: Douglas – Florence by Mills

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen