french manicure

De French manicure is terug maar op een compleet andere manier

Een oude klassieker is terug and better than ever! Waarschijnlijk ken je de klassieke French manicure wel: een nude-roze nagelbed met een wit randje. De French manicure is nu weer back van weggeweest, maar is er nu in een heleboel nieuwe varianten! Pak je nagellak er maar alvast bij en laat je creativiteit op de vrije loop.

1. De double French

Bij de ‘double French’ heb je niet één maar twee gekleurde streepjes onder elkaar. Hierin kun je variëren met verschillende kleurtjes voor een fun manicure.

2.  De geometric French

Je kan je creativiteit volledig in deze stijl steken. Gebruik verschillende driehoeken en vierkanten om een moderne look te creëren.

Wist je deze zeven dingen over gelmanicure al?

3. De gold French

Wie houdt er niet van een beetje goud? Ga voor een subtiel gouden randje om je nagels een luxe uitstraling te geven. Dit randje zorgt bovendien voor een shinny weerkaatsing in het licht, how fun!

Houd jij wel van een luxe uitstraling? Probeer dan ook nagels met designerlogo’s!

4. De heart French

Spreading love is altijd een goed idee en wat is nou leuker dan dat via je nagels te doen? Met deze simpele manicure in verschillende kleurtjes breng je sowieso positive vibes over!

5. De Skittles French

De naam van dit type manicure heeft ‘ie aan de leuke felle kleurtjes te danken. De gekleurde variant op de klassieke French manicure laat je nagels namelijk op de snoepjes lijken. Het ziet er vrolijk uit en is super easy om zelf te maken.

Check hier hoe je glitternagellak wél moet aanbrengen.

LEES OOK: 

Bron: Gettyimages

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen