Vingertoppen Getty Images

Is dit dé gouden tip voor het voorkomen van kapotte vingertoppen?

Ben jij een nagelbijter of zit je heel graag aan loszittende velletjes rondom je nagelriemen? Waarschijnlijk heb je dan ook vaak last van wondjes of een kapotte huid rondom je vingertoppen. Een TikTokker lijkt nu dé oplossing te hebben gevonden.

Kapotte vingertoppen

Misschien heb je er zelf ook wel last van: kapotte vingertoppen. Of het nou is omdat er een klein velletje loszit, waaraan je even moét pulken en steeds erger wordt, of omdat je het uit zenuwen of stress doet. Het ziet er rood en geïrriteerd uit en kan zelfs zorgen voor wondjes en infecties. Wil je er vanaf komen?

Tips tegen pulken

Heb je al allerlei dingen geprobeerd om te stoppen met het friemelgedrag rondom je vingers? Er zijn aardig wat tips en tricks die je erbij kunnen helpen:

  • Byte X
    Als je een nagelbijter bent of graag met je tanden velletjes losmaakt, is dit spul ideaal. Het is een smerig goedje wat je op je vingers smeert en daardoor je vingertoppen niet meer naar je mond wil brengen.

  • Post its
    Plak deze op je spiegel in de badkamer, je laptop en op je hoofdkussen. Op deze manier help je jezelf eraan te herinneren dat je het niet. moet. doen.
  • Fabulous nails
    Wanneer je verzorgde nagels met een mooi lakje hebt, wil je deze niet verpesten, toch? Je nagels een flinke upgrade geven, zorgt ervoor dat ze mooi zijn én dat je ervan afblijft!

Gouden TikTok-tip?

Heb je écht al alles geprobeerd, en ben je ten einde raad? Dan hebben we nog één tip die we tegenkwamen op TikTok. Deze TikTokker had ontzettend last van kapotte vingers, totdat ze de ‘anxiety ring’ bestelde. Deze ring helpt je niet alleen om van je vingers af te blijven, maar is ook fijn als je gestrest bent. Het idee? Op het ringetje zitten kleine balletjes die je heen en weer kunt bewegen. Wil je graag friemelen, dan kun je dat dus voortaan gewoon aan de ring doen.

Nog niet overtuigd? See for yourself!

De ‘anxiety’ ring kun je hier bestellen!

https://www.tiktok.com/@liamargiotta/video/6942151018725641478?sender_device=pc&sender_web_id=6894256744748287494&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen