Friends

Deze nieuwe lijn is de droom van iedere Friends- én make-uplover

Ben jij een diehard fan van de serie Friends ? Maar ben je ook gek op make-up? Then it’s your lucky day! Revolution Beauty komt namelijk met een volledige make-uplijn in Friends thema. En de producten zijn nog betaalbaar ook!

Friends collectie

De nieuwe lijn bestaat uit een hoop verschillende producten, en zijn allemaal gebaseerd op de personages uit de iconische serie. Zo kun je drie oogschaduw palettes scoren gebaseerd op Monica, Rachel en Phoebe. De namen ervan are even better: Rachel’s palette heet On A Break, die van Monica heet de Geller Cup en die van Phoebe heet Smelly Cat.

Ook is er één huge palette die compleet vernoemd is naar alle andere spraakmakende personages uit de serie, zoals Ugly Naked Guy, Mr. Geller en natuurlijk Janice.

Lees ook: Er komt een ‘Friends’-kookboek met alle recepten uit de show

Naast de oogschaduw palettes, zijn er ook een aantal lipproducten, make-up tasjes, scrunchies en een leuke spiegel te koop voor een betaalbaar prijsje. Een hele boel spullen dus om je Friends-collectie compleet te maken!

Kopen

Wil jij een product of gelijk de hele collectie kopen? Dat kan! De producten zijn onder andere op de Nederlandse site Boozyshop te koop.

Friends
SHOP RACHEL'S PALETTE
SHOP PHOEBE'S PALETTE
SHOP MONICA'S PALETTE

Quiz hier welke Friends personage je ultieme match is!

Friends
SHOP HET LIMITLESS PALETTE

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Friends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen