BADGAL mascara getest

Dit was de mascara die jullie getest hebben!

Weten jullie nog dat we testers zochten voor een gloednieuwe mascara? Vandaag maken we bekend welke mascara er precies getest is!

Out of space formule

Het testpanel heeft de nieuwe BADgal BANG! 36uur langhoudende volume mascara van Benefit getest! Lucky girls… Deze mascara heeft een nieuwe formule die de zwaartekracht tegengaat waardoor je wimpers niet meer verzwaren. Hoe? De mascara bevat zogeheten aero-particles, een van de lichtste materialen op aarde, die ook veel gebruikt worden in de ruimtevaarttechnologie.

badgal bang mascara getest

36u lang 360 graden volume

Deze BADgal BANG! Volume mascara is intens zwart en kan heel easy in meerdere laagjes aangebracht worden, waardoor je gigaveel volume krijgt. Hij heeft een slimpact dun en zacht borsteltje, waardoor je elk wimperhaartje kunt voorzien van 360 graden volume, van de aanzet tot de puntjes. Resultaat? Bigger & badder lashes than ever.

BADgal BANG! mascara door CosmoGIRL! getest

Natuurlijk hebben wij op de redactie deze BADgal BANG! Volume mascara ook even getest en wij ontdekten nog meer voordelen. Hij is namelijk veeg-proof, vlekt niet en is ook nog eens waterafstotend. En je wimpers worden er nog mooier van, omdat er Provitamine B5 in zit, dat je wimpers voedt en versterkt.

benefit badgal bang mascara getest

LEES OOK: Dit zesjarige meisje is de leukste beautyvlogger ooit

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen