DIY: Choppy Pony

Een pony lijkt een kleine verandering maar het kan een groot verschil maken voor je look. Het is een simpele en goedkope manier om jezelf een transformatie te geven en het is hot! Oké, dat haar op je voorhoofd is in de zomer inderdaad een beetje warm, maar we bedoelen dat je eruitziet alsof je vlamt! De een na de andere superster rockt de catwalk met een choppy pony and we love it! Het is luchtig, sexy, stoer, mysterieus en makkelijk bij te houden, want who cares als je pony niet recht is? Thats the point!

 

Hoe kun je zelf een choppy pony knippen zonder het te verpesten?
(Lees eerst de tips door tot het einde voordat je begint!)

  1. Kies een voorbeeld. Je kunt deze foto van Selena Gomez gebruiken of een andere foto van iemand met een choppy pony zodat je af en toe kunt afkijken.
  2. Het is belangrijk dat je haar droog is. Als het nat is, is je haar langer en kun je niet zien hoe het valt.
  3. Knip alleen met een speciale haarschaar en niet met zo één uit de keukenla. Ze hoeven helemaal niet duur te zijn. Voor ongeveer vijf euro vind je er al één bij een drogisterij.
  4. Pak het middengedeelte van je haar dat je tot een pony wilt knippen en bindt de rest van je haar goed vast zodat het niet in de weg hangt.
  5. Trek de puntjes van het haar dat je wilt knippen gelijk en werk bij het knippen van het midden naar de buitenkanten.
  6. Houd je schaar met de punt omhoog terwijl je plukje voor plukje afknipt. Dus niet recht!
  7. Neem je tijd en knip beetje bij beetje. Je kunt altijd nog korter!
  8. Check na het knippen je pony door even te douchen en je haar te wassen. Föhn het daarna alsof je je eigen kapper bent en kijk nog een keer naar je pony. Je kunt nu hier en daar nog stukjes bij knippen voor het gewenste resultaat.
  9. Deel je kapsel met @cosmogirl_nl via een DM!

 

Fotografie: Instagram @selenagomez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen