twiggy

Floating crease eyeliner is taking over!

Hallelujah voor degene die ooit eyeliner heeft uitgevonden. Het is niet alleen het oudste maar misschien ook het meest lastigste make-up item om te gebruiken. Het heeft je waarschijnlijk honderden wattenstaafjes gekost en veel gevloek, maar opgeven is nooit een optie geweest. Iedereen weet namelijk dat dit magische product zorgt voor een mysterieuze look en opvallende ogen. We want that!

Na veel moeite, tijd en zweet worden we allen uiteindelijk een meester in het tekenen van een perfecte cat eye. En juist wanneer je denkt dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over dat strakke lijntje boven je wimpers ontstaat er natuurlijk een nieuwe trend, de floating crease eyeliner…

De watte?

Misschien weet je waar we het over hebben als we zeggen, dat paarse lijntje van Ariana Grande in haar video ‘God is a Woman’, want die heb je waarschijnlijk al een paar honderd keer bekeken. Natuurlijk komt deze style niet zomaar uit de lucht vallen en is het een comeback van de beroemde Twiggy eyeliner. Maar nu Ari het weer tot leven brengt, en ook Kylie Jenner het heeft gebruikt voor haar Kylie Cosmetics zomercampagne, neemt deze trend het over.

View this post on Instagram

‘God Is A Woman’ out now

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Hoe zet je?

Een floating crease eyeliner is dus een lijn die boven de arcadeboog wordt getrokken. Omdat je alleen maar de boog van je oog hoeft te volgen heb je deze trend waarschijnlijk zo onder de knie. Houdt je kin omhoog zodat je oogleden zich halfsluiten en je alle ruimte hebt om te tekenen. Natuurlijk kun je het met je klassieke zwarte eyeliner pen doen maar als je het echte werk wilt kies je een opvallend kleurtje als oranje of lila ala make-up queen Kylie!

https://www.instagram.com/p/BlBrwt6gLo-/?hl=nl&taken-by=kyliejenner

 

LEES OOK: HOT OR NOT: CLIP-IN FRINGE

 

Fotografie: Shutterstock

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen