Game of Thrones urban decay

Game of Thrones ft Make-Up

Mocht je Game of Thrones niet kennen: het is een mega populaire serie, waarvan deze lente het achtste en laatste seizoen alweer in premiere gaat. Eindelijk zullen we erachter komen wie er op die felbegeerde iron throne gaat zitten. De show heeft lang op zich laten wachten (bijna twee jaar!), maar de makers van de serie hebben een goedmakertje voor ons in petto. Make up is coming! #hellyeah

Royal Looks

GOT gaat namelijk samenwerken met Urban Decay. Dit betekent royal and firey looks voor het nieuwe seizoen. Fans van de show hoeven dus niet te wachten op het laatste seizoen voor GOT fun. Wil je net zo fierce zijn als Daenarys of Cersei? Wil je ook geen dierenleed voor je lippenstift? Dan is deze make-up lijn echt iets voor jou.

Urban Decay is net zo geheimzinnig over hun producten, als Ned Stark over de moeder van Jon Snow. Elke vrijdag laat het merk iets los over hun nieuwe lijn, op Instagram postte UD een foto van een fabulous look waar zelfs Arya bang van wordt. Hopelijk verzacht het de pijn van het verlies van Naked Palette. Wij zijn in ieder geval net zo hyped over deze samenwerking als over het nieuwe seizoen.

https://www.instagram.com/p/BuL73rchjK3/

Wat denken jullie take it or skip it?

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen