Aussie Scentsational Smooth

Geef jouw lokken die welverdiende vakantie naar down under!

Hooray, de zomer is eindelijk aangebroken! Yup, zelfs in ons koude kikkerlandje. We love de stijgende temperaturen, awesome festivals, urenlang in het park zitten met vriendinnen of heerlijk uitwaaien op het strand. De stralende zon en blauwe lucht maken ons helemaal happy!

Aussie Scentsational Smooth

Ook tijdens deze mooiste dagen van het jaar vullen we de vakantietas met heerlijke summer essentials, want juist nu is goede verzorging ontzettend belangrijk. Neem nou haarverzorgingsproducten. We showen maar wat graag die wapperende manen: om die strandlook af te maken, voor onze lover, of voor het feestje van je bestie. Maar wist je dat jouw haren het in de zomer zwaar te verduren krijgen? Zeewater, zon, feestjes. We <3 it, maar ze zijn bepaald geen pretje voor je coupe. Een fijne oplossing hiervoor is de nieuwe Aussie Scentsational Smooth-lijn, die zowel een shampoo, conditioner, hydraterend masker, mist en een heerlijke olie bevat. Een totaalpakketje van zomerse verzorging met Australische invloeden die jou haren een welverdiende vakantie geven én die jou tegelijkertijd laat genieten van al het moois wat de zomer te bieden heeft. Deze pareltjes voor je haren lossen met name deze hardnekkige probleempjes op:

Hello pluizenbol!

Ben jij gezegend met een prachtige bos krullen? Lucky you! Helaas weet je als geen ander dat slechte producten en weinig verzorging funest zijn voor je haren. Juist in de zomermaanden kan een dagje strand voor jou resulteren in een pluizig festijn op je hoofd. De Australische Riberry en Cupuaçu-boter van de nieuwe shampoo van Aussie geven jouw haren een natuurlijke boost, waardoor jouw lokken pluis-vrij worden.

P-p-party

Zomer betekent veel feestjes en dit betekent dat je een perfecte coupe wil. Tegelijkertijd zijn juist die glitterspray en stijltang geen pretje voor je haren. We herkennen allemaal die verwilderde look na dat leuke feestje met vriendinnen. Aussie’s Scentsational Smooth 3MM masker met ingrediënten afkomstig uit Australië, zorgt voor optimale hydratatie waardoor jij in slechts drie minuten weer zachte, gezonde lokken hebt! Zo ben jij weer tip top voor het volgende feestje.

Ontembaar haar

Juist in de zomer willen we onze haren graag los dragen. Hierdoor liggen knopen op de loer en kan je haar beschadigen. Een verzorgende haarolie kan hier een goede oplossing voor zijn. Aussie’s Scentsational Smooth olie laat je haren weer shinen. Ideaal om mee te nemen in je tas. Last van hardnekkig droog haar of droge punten? Doe regelmatig een paar druppels olie verrijkt met Australische Macadamianoten in je haren voor een prachtig resultaat. Een paar spuitjes van Aussie’s Scentsational Mist met yummie geur en je bent ready to go!

Conclusie? Meenemen in jouw reiskoffer! Deze zomerse parels van Aussie zijn nu al onze favoriet. Verkrijgbaar vanaf €7,11 bij o.a. Kruidvat en Etos.

 

* Advertorial *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen