make-up

Get ready for Halloween met deze creepy make-up tutorials

Heel leuk al die Halloween kostuums, maar zonder bijpassende make-uplook is je outfit natuurlijk niet compleet. Vaak lijkt een make-uplook moeilijker dan dat ‘ie in werkelijkheid is en met deze tutorials haal jij de inner make-up artist in jezelf naar boven. Of je nu gaat voor sexy of gross, hier zit vast wel een look tussen die past bij jouw Halloweenoutfit.

Halloween make-up tutorials

 

Thirsty vampire

Je kunt als vampier een heel kostuum uit de kast trekken, maar je kunt het ook simpel houden met alleen een simpel zwart jurkje (die je nog vaker gaat dragen dan alleen tijdens Halloween) en een sexy, yet scary make-uplook.

 

Medusa

Bij de look van Medusa hoort natuurlijk de look van een slangenhuid en dit is makkelijker te creëren dan je denkt!

 

Creepy clown girl

Fan van de horrorfilm It, maar vind je zijn look niet zo charming? We get that. Ga daarom als een creepy/sexy clown girl.

 

Maleficent

We wish dat we eruit konden zien als Angelina Jolie, maar helaas. Wél kun je (onder andere met deze producten) de look van Maleficent namaken.

 

Bride from Hell

Voor de Halloween looks van NikkieTutorials heb je misschien wat meer tijd en geduld nodig, maar het is definitely worth it. Nikkie heeft speciaal voor Halloween op haar YouTube-kanaal een mini-Halloween serie gemaakt en in de laatste video is ze heel erg open over haar grootste angst. Wat dat is lees je hier.

Spider look

We krijgen al kriebels bij het zien van deze make-up look, laat staan bij het namaken ervan…

 

Glamorous red devil

Heb je voor het klassieke duivelkostuum gekozen? Vergeet dan niet om ook je gezicht om te toveren tot the devil. Wedden dat iedereen met jou mee wil naar de hel?

 

Zombie

Wil je iets meer uitdaging? Ga dan voor een make-up look met wonden. Je bent er iets meer tijd aan kwijt, maar dan heb je wel wat!

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @nikkietutorials

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen