Het populaire wimperserum van Kruidvat is back!

Wie droomt er nou niet van volle, lange wimpers? Het wimperserum van Kruidvat beloofde deze dingen, en was dan ook lange tijd een grote favoriet van beautyliefhebbers. Het serum werd uiteindelijk uit de winkels gehaald, maar is nu weer terug in een volledig nieuwe variant!

Wimperserums

De populariteit van lange wimpers groeide de laatste jaren uit tot een echte hype. Mensen deden een lashlift, lieten wimperextentions zetten en ook cosmetica brands kwamen met speciale wimperserums. Deze serums zouden de groei van je wimpers moeten stimuleren, om ze zo langer en voller te maken. Ook Kruidvat kwam met een eigen (budget) wimperserum, die razendsnel was uitverkocht nadat verschillende influencers en gebruikers ervan overtuigd waren dat het product écht zou werken.

Gevaarlijk

Helaas kwam er al snel een einde aan het succes. Het serum bleek namelijk niet veilig voor de ogen te zijn. Er zat een geneesmiddel in die bepaalde bijwerkingen zou kunnen veroorzaken, zoals ontstekingen en permanente verkleuringen. Om deze reden werd het product dan ook verboden voor cosmetisch gebruik. Kruidvat stopte de productie en moest het serum uit de winkels halen.

Inmiddels is het merk terug met een volledig vernieuwde (en verbeterde) versie!

Kruidvat Lash Booster

De nieuwe Kruidvat Lash Booster zou volledig anders zijn dan de vorige variant, hoewel het wel dezelfde volle en lange wimpers belooft. Het geneesmiddel wat voor klachten zorgde, is inmiddels uit de ingrediëntenlijst gehaald. Wel bevat het serum ingrediënten die haarverlies verminderen, zoals hyaluronzuur, biotine en een extract van klaverbloem.

De nieuwe Kruidvat Lash Booster is met succes getest en richt zich meer op de verzorging van de wimpers. Want de groei begint immers bij de verzorging.

Het nieuwe wimperserum is nu bij Kruidvat te koop voor €9,99.

LEES OOK:

Beeld: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen