nieuwe collectie kroeshaar

Bij Lush kun je nu een collectie speciaal voor kroes- en afrohaar scoren

Lush is al een tijdje een van de meest populaire merken in Nederland. Van Bath Bombs en shampoos tot vegan scrubs en zeepjes: Lush heeft het allemaal. Daarnaast zijn alle producten van Lush dierproefvrij én vaak ook zonder (plastic) verpakking verkrijgbaar. Het merk breidt haar collectie uit met speciale producten voor kroes- en afrohaar.

Afro Haircare collectie

De nieuwe collectie van Lush is sinds vorige week overal verkrijgbaar en is samengesteld met de hulp van afrohaar consultant Sarah Sango en kleurspecialist en kapper Daisy Evans, die samen 25 jaar ervaring hebben op het gebied van haarverzorging.

Lees hier hoe jij jouw krullen mooi houdt!

Krullend, kroes- en afrohaar

Kroes- en afrohaar heeft vaak extra aandacht nodig (if you’re a curly girl, you know). Het is voor talg namelijk moeilijk om zich door bochten, spiralen en pijpenkrullen te wringen. Hierdoor is jouw kroes- of krulhaar kwetsbaarder, dan bijvoorbeeld steil haar. Door oliën en boters te gebruiken, wordt jouw haarbos zachter en gezonder. En die heeft Lush nu voor jou in huis.

 

 

De collectie bestaat uit een hot oil treatment, honey shampoo, avocado co-wash, conditioner, liquid genaamd Super Milk, olie genaamd Renee’s Sea Souffle én een crème!  Op de website van Lush leggen ze uit hoe je ieder product moet gebruiken.

Lees hier waarom je je haar nooit aan de droge lucht moet drogen

Nestled

Naast de collectie heeft Lush ook een shortfilm gemaakt: Nestled. Deze korte film is een ode aan black hair en de verbindende familie rituelen die daarbij horen.

 

Bron: Lush Nederland | Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen