clip in fringe

HOT OR NOT: CLIP-IN Fringe

In case you missed the memo, de pony is weer in.
Leuk maar toch heeft deze trend één probleem. Die korte plukjes haar over je voorhoofd groeien niet asap weer terug als je ze zat bent. Behalve als je beroemd bent. Dan lijkt het alsof je iedere week een andere coupe kunt kiezen. Hoe doen ze dat toch? Het antwoord: de clip-in fringe!

Een wat? Een stukje haar dat je op je hoofd vast clipt om een pony te creëren. Mmm… Zou je dat nou wel doen? Ja zeker! Why not? We proberen nepwimpers, nepnagels en hairextensions toch ook uit. Dan kan een pony er ook nog wel bij. Alleen deze helpt dan ook nog is je ogen en jukbeenderen te accentueren. Hoe chill!

Wat moet je doen:

Maak een midden scheiding en doe je haar achter je oren. Clip het voorste clipje van je nep pony bij je haarlijn. Over het algemeen hebben clip-in fringes drie clips om vast te maken. De overige twee maak je dus op de rest van je hoofd vast. Even goed schudden om te kijken of het wel goed vast zitten. Als je pony van je hoofd af valt zou dat natuurlijk wel een blunder zijn, maar no worries de clipjes zijn stevig genoeg om alles op z’n plaats te houden. Borstel je nieuwe pony en je haar om het met elkaar te laten blenden. Eventueel kun je voor een natuurlijkere look ook wat droogshampoo of haarlak gebruiken, mits je pony van echt haar is natuurlijk. En voilà niemand die ziet dat jouw pony een fakey is. Behalve als je de volgende dag zonder verschijnt, maar who cares? Zie het als een accessoire zoals een hoedje of een haarband.

Shop je nieuwe pony hier.

 

LEES OOK: ZO ROCK JE EEN BANDANA IN JE HAAR!

Fotografie: Clip Extensions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen