Als je googled op ‘micro pony’ kom je uit op foto’s van dwergpaardjes en miniatuur versies van My Little Pony’s. Super cute! Alleen niet wat we bedoelen. Wij hebben het natuurlijk over die ieniemini haartjes die je over 1/4de van je voorhoofd laat knippen…

Een kapsel die de meesten van ons waarschijnlijk wel hebben gehad toen we klein waren. Niet omdat het in de mode was, maar omdat we zelf met de schaar aan het experimenteren waren. Mama werd toen heel boos. Nu betalen we ervoor. Het heeft namelijk twee jaar geduurd voordat de trend echt doorzette, maar de micro pony is officieel een populaire rode loper trend geworden. En als de celebs het doen, dan is zo’n hele korte pony gek genoeg ineens best leuk.

Micro Pony aka Baby Bangs

Na Emma Watson, Bella Hadid en Vanessa Hudgens, durfden ook deze meiden het aan om baby bangs te knippen. Lees hier: DIY Choppy Pony.

 

HOT or NOT

Wat vind jij van deze trend? Wij vinden het stiekem wel hartstikke stoer en tof, maar of we het ook zelf zouden durven… Deze nagel trend daarentegen, vinden wij hartstikke HOT! Laat jouw mening weten via @cosmogirl_nl!

 

LEES OOK:

 

Fotografie: Instagram @vickypouilly