showrshield

Hot or not: douchekapje voor je make-up

Wanneer je naar een feestje gaat wil je er natuurlijk fris en fruitig en tiptip in orde uitzien! Je make-up zit on fleek en staat voor je kledingkast om de perfect party outfit uit te kiezen, maar wanneer je in de spiegel kijkt, zie je dat je eigenlijk nog je haar had moeten wassen… Nu net wanneer je helemaal opgedoft bent! Dankzij het douchekapje van Showrshield jump jij nog even snel onder de douch zonder dat je floating crease eyeliner geruïneerd wordt!

Het make-up douchekapje van showrshield

Wij moesten even twee keer knipperen met onze ogen, maar vonden het meteen de beste uitvinding van de eeuw! How genius! Sheridan Elle, is het geweldige brein achter de Showershield en volgens haar kom je zonder panda ogen de douche uit.

De Showrshield is dus echt een must have wanneer je net met de nieuwe limited edition collectie van B.A.E van je gezicht een master piece hebt gemaakt. voor 15 dollar kun je het douchkapje bestellen op de website van Showrshield. Helaas verzenden ze alleen nu alleen naar Engeland, maar hopelijk binnenkort ook naar NL.

Hot or not?

Wat vind jij van de Showrshield? Vind jij ‘m hot en zou jij het douchekapje gebruiken voor een quick shower, of vind je het een dikke vette no go? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @showrshield

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen