Hair

HOT or NOT: Face framing highlights

Roze, paars, groen, blauw, zilver; het is tegenwoordig niet meer raar als je rondloopt met deze haarkleuren. Het kan allemaal niet gek genoeg! Maar voor deze herfst zien we toch weer een nieuwe crazy haartrend doorkomen, de face framing highlights. Ben jij al bekend met deze nieuwe haarlook?

Face framing highlights

De haartrends blijven continue maar veranderen. Maar nu is er een nieuwe trend voor diegene die niet hun hele coupe een gekke kleur willen verven, maar tóch iets wilds willen doen met hun haar. De face framing highlights zijn dé haartrend van deze herfst. Hierbij zijn je voorste plukken (de plukken haar langs je gezicht) lichter dan de rest van je haar.

Of je nou voor een iets lichter tintje dan je eigen haarkleur gaat, of all out gaat met een totaal andere kleur (roze, blauw, noem maar op); de face framing highlights zijn in!

https://twitter.com/hopelessdior/status/1168189973297803265?s=12

 

 

Ben je meer van het subtiele? Probeer dan je voorste plukjes een paar tinten lichter te maken dan de rest van je haar. Het ziet er super pretty uit!

Wat vind jij van deze haartrend? Ben je fan van deze haarkleuren of niet? Oftewel, HOT or NOT? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl!

Benieuwd naar hoe vaak je je haar eigenlijk zou moeten knippen? Je leest het hier! En hoe je je haar langer in de krul houdt check je hier.

 

LEES OOK:

 

Beeld: Instagram @harrietmuldoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen