kylie jenner lace wig

Hot or not: Pruiken

De pruik is al honderden jaren oud en werd in de 16de eeuw al gebruikt als mode-item. Net als iedere trend ging de pruik ook weer uit de mode en kwam het ook weer terug and so on. De laatste jaren droegen celebs al steeds vaker pruiken om de nieuwste haartrends bij te houden. Met je eigen haar is het bijna onmogelijk om iedere paar maanden van kleur of lengte te wisselen. Kort blijft helaas kort, tenzij je voor extensions of een weave kiest natuurlijk.

Lace Wigs

Hoewel het een paar jaar geleden nog raar zou zijn als je een pruik zou dragen terwijl je zelf gewoon gezond haar hebt, is het tegenwoordig heel normaal. Vooral de lace wigs zijn populair. Deze pruiken zijn namelijk zo gemaakt dat je bijna niet kunt zien dat je er één draagt. De haren zijn bevestigd aan een stukje gaas, de lace. Hierdoor kun je het haar alle kanten opdragen in tegenstelling tot een normale pruik die maar op één manier gedragen kan worden. De lace valt bij aankoop over je voorhoofd. Niet schrikken, dit knip je er gewoon af! Zo lijkt het alsof je haarlijn natuurlijk begint en de haren uit je hoofd komen. Hierdoor is de pruik net als een pet of een diadeem een accessoire geworden. Ideaal voor als je een keer een ander kleurtje wil uitproberen.

 

Kylie Jenner pruik

Er zijn ook pruiken met paardenstaarten of vlechten zodat je haar gelijk goed zit. Sterren als Beyoncé en Kylie Jenner gebruiken ze regelmatig, maar ook in ons eigen landje is de lace wig populair. Zo draagt Kelly van Temptation Island bijvoorbeeld ook een pruik en hier komt ze openlijk vooruit. Zou jij er ook één durven dragen? Hier zijn een paar opties. By the way, kies je toch liever voor verven dan een pruik? Lees dan 10x stuff you need to know, voordat je je haar verft.

 

lace

Kim K Bob – DH Gate €65

lace wig

Paardenstaart – Rose Wholesale €31,15

lace wig

Double Braids – Dess Lilly €48

Blue Purple Split – Wig Is Fashion €60

 

LEES OOK:

 

Fotografie: Instagram Kylie Jenner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen