Als je denkt dat Kylie Jenner iedere dag haar make-up laat doen om er flawless uit te zien, think again! De beauty queen doet alles zelf en je kunt haar nu nadoen! Ze heeft op het YouTube kanaal van Vogue USA haar beauty secrets gedeeld met een guide voor lips, brows en confidence. Of, zoals ze haar handelingen zelf omschrijft: ‘Show you guys how I beat my face’.

Met een camera op een statief filmt ze zichzelf in haar mega badkamer. Hier legt ze in totaal 37 stappen uit die je moet ondergaan voor een simpele look. Ja, ze noemt dit simpel. Ze heeft namelijk nog meetings dus haar make up kan niet ‘too crazy’. We willen niet weten hoeveel stappen we moeten ondergaan voor haar going all the way look…

 

CG! zet de belangrijkste tips and tricks voor je op een rijtje.

 

Fleeky brows
Begin na je dagcrème met je wenkbrauwen. Mooie wenkbrauwen tekenen is een kunst die ook Kylie veel heeft moeten oefenen. Ze biecht op dat haar huisgenoot Jordyn het vroeger voor haar deed, maar inmiddels kan ze het zelf.

Concealer
Gebruik je concealer niet alleen onder je ogen maar ook onder je wenkbrauwen voor een strakke lijn, en op je oogleden voor een goede basis. Vroeger gebruikte ze ook concealer op haar voorhoofd, maar dat doet ze niet meer. ‘I feel like it gives you a cakey forehead’.

Oogschaduw
Nadat je oogschaduw hebt aangebracht, kun je met een make-updoekje de oogschaduw die onder je oog is gevallen wegvegen. Dit is de reden waarom ze haar ogen voor haar foundation doet.

‘Blend it out like crazy’
Gebruik als je in de buurt van je wenkbrauwen komt, een kleinere kwast voor je foundation. Blend je foundation ook door naar je nek.

Bake it
Ze contourt haar gezicht pas nadat ze haar bronzer op heeft gedaan. Waarom? Dat weet ze niet, ‘but it’s important’. Je contour moet je laten baken om je gezicht mooi te shapen. Dat houdt in dat je de poeder even op je huid laat zitten om het in te laten trekken.

Blush it
Lots and lots of blush. Ze krijgt er geen genoeg van. ‘I just love blush, I put it all over my face.’

Wimper regels
Gebruik ook als je nepwimpers hebt mascara. ‘It’s actually against the rules in lashworld to use mascara on your lashes but I don’t care’.

Handy highlight
Gebruik je vinger om je highlight te blenden.

Blush it 2.0
Blush er nog een keer op los. ‘It doesnt work for everybody, but it makes me feel amazing! I am drowning in blush. It makes me feel like my look is complete.’

Spray it
Gebruik setting spray. Je bent misschien even in paniek omdat het nat aanvoelt maar ‘once it dries, it looks way better’

Bekijk hier de hele video voor nog meer tips en leuke confessions. Zo zie je bijvoorbeeld dat Kylie niet alleen haar eigen make-up gebruikt maar ook die van haar zus Kim en haar favoriete merk Chanel. Als je vriendinnen met haar bent, word je gebruikt als proefpersoon zodra je bij haar thuis komt. Ze kan haar lipliner met haar ogen dicht op doen (just wow!) en toen ze klein was stal ze de make-up van haar moeder. Oké, dat laatste hebben we allemaal wel gedaan.

 

 

LEES OOK: ZO KRIJG JE LANGE EN VOLLE LASHES NET ALS KIM KARDASHIAN

 

Fotografie: YouTube Vogue