Migraine

Is dit de ultieme hack om je migraine te verlichten?

Als je regelmatig last hebt van migraine, dan weet je maar al te goed door wat voor hel je moet gaan. Je ziet vlekken, je hoofd spat uit elkaar en je voelt je verschrikkelijk. Het enige wat je ongeveer kunt doen is pijnstilling nemen, maar ook dit werkt niet altijd even goed. Deze Amerikaanse vrouw ontdekte gelukkig een hele goedkope en makkelijke hack!

Migraine

Migraine wordt gekenmerkt door een hele erge hoofdpijn aan één kant van je hoofd die gepaard kan gaan met het zien van sterretjes en/of vlekken. Ook kun je er super misselijk van worden. Kortom, it ain’t funny.

Hack

Een Amerikaanse vrouw kwam erachter dat je door middel van een simpel trucje je de pijn enorm kunt verminderen. Ze las online een artikel over hoe je de pijn kunt verminderen door middel van een speciaal clipje die je kunt kopen, maar had deze niet in huis. Daarom pakte ze maar het eerste en beste wat erop leek: een knijper waarmee je verpakkingen kunt afsluiten. Ze plaatste de knijper op het velletje tussen haar duim en wijsvinger en na een minuut voelde ze al verlichting! Na 20 minuten was de hoofdpijn zelfs al met de helft verminderd.

This chip clip saved my life tonight. I had a migraine start almost twelve hours ago and about an hour ago it was at an…

Posted by Elizabeth Hayes on Friday, February 22, 2019

Hoe werkt het?

Tussen je duim en wijsvinger zit het drukpunt LI-4. Dit drukpunt staat erom bekend dat het hoofdpijn kan verlichten. Je kunt bij hoofdpijn of migraine dit drukpunt met de duim en wijsvinger van je andere hand masseren en erin knijpen óf er dus een clipje op zetten. Een andere vrouw probeerde het met een simpele wasknijper en ook deze methode was erg effectief!

Nog meer hacks? Check hier 15 mind-blowing TikTok fashion hacks en hier vind je easy hacks om je gemiddelde te boosten.

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen