Haus Beauty

Komt Lady Gaga met een eigen make-up lijn?

Moeten we de gossip geloven? Gaat Lady Gaga deze maand nog uitkomen met een eigen make-up lijn?! We zaten er natuurlijk al een tijdje op te wachten, want Lady Gaga’s make-up looks zijn to die for. Hopelijk kunnen wij nu misschien ook een lookje a la Gaga rocken tijdens het aankomende festivalseizoen.

Haus Beauty

Volgens insiders zal Gaga haar make-up merk launchen in mei, wat betekent dat we deze maand nog kunnen dansen en shinen met de uitgekozen make-up van the monsterqueen herself. Insiders beweren zelfs dat Lady Gaga al een plek heeft uitgezocht voor haar nieuwe avontuur. Blijkbaar zal ze haar eerste winkel openen in Las Vegas! Laatst was ze daar ook nog voor een optreden. Misschien heeft ze tussendoor ook eventjes als een echte bossbabe de launch van haar onderneming geregeld? Hoe dan ook, wij zijn in ieder geval thrilled om de (mogelijke) nieuwe beauty producten van Gaga!

Haus Beauty YouTube kanaal

Een ander teken dat Haus Beauty eindelijk gedropt wordt, is het mysterieuze nieuwe YouTube kanaal ‘Haus Laboratories’. Een teken dat het meenes is, wijst naar de verbinding tussen Lady Gaga’s officiële kanaal en Haus Laboratories (zie ‘gerelateerde kanalen’). OMG, could it be?

Helaas kunnen we haar shop (als we de gossip moeten geloven) alleen bezoeken als we een ticket boeken naar Las Vegas, maar misschien denkt Gaga ook nog aan haar little monsters in Europa en kunnen we de producten gewoon online shoppen. De Primark schijnt ook z’n online deuren te openen, dus kunnen we  heerlijk vanuit ons bed een lookje shoppen. Misschien als beloning na keihard blokken voor de examens?

Als Haus Beauty/Haus Laboratories meer dan alleen een naam is, zijn jullie de eerste die het van ons horen. Dus hou onze socials en website in de gaten!

Hauslabaratories

LEES OOK:

Beeld: Instagram @LadyGaga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen