Kruidvat

Kruidvat komt met een eigen vegan beautycollectie!

Kruidvat komt met een hele nieuwe beautycollectie vol vegan producten! Make-up shoppen die natuurlijk gemaakt is voor een klein prijsje? Sounds great!

Udäv Krit is Kruidvat

De beautycollectie werd in de eerste instantie geheim gehouden en onder de naam ‘Udäv Krit’ gepresenteerd. Maar wat krijg je als je deze letters door elkaar husselt? Juist, Kruidvat! Het merk is al een tijdje bezig met verschillende onderzoeken en kwam er zo bijvoorbeeld achter dat 50% van de vrouwen elke dag maar 5 (!) minuten bezig is met haar make-up.

Ook weten veel vrouwen niet welke producten ze op welke manier moeten gebruiken. Daarom komt Kruidvat nu met een lijn die zowel uitgebreid als budget proof én vegan is.

Shop hier make-up dat bij jouw sterrenbeeld past!

#Kruidvatmakeup

De lijn zal uit onder andere blushes, mascara’s, concealers en poeders bestaan. Ook zullen er verschillende oogschaduwpalletjes uitkomen. De prijzen van de producten zullen tussen de €2,79 en €5,99 zijn. Lekker budget proof dus!

De nieuwe beautycollectie van Kruidvat is vanaf vandaag hier online te koop. Vanaf 17 maart kun je de producten ook in alle Kruidvat winkels vinden.

Wist je ook dat er een gloednieuwe ‘experience store’ komt van H&M? 

Kruidvat

Kruidvat nieuw

Kruidvat

LEES OOK:

Beeld: Kruidvat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen