Je weet niet dat je van een foundation hebt gedroomd, totdat je leest over de nieuwe Lush Slap Sticks – de limited edition foundations die aanstaande vrijdag uitkomen. Prepare to be amazed.

De Lush Slap Sticks zijn solid, eivormige foundation sticks en met 14% pigment, zorgen ze voor een buildable, medium coverage. En omdat ze gemaakt zijn van 45% Indonesische kokosolie, en een superchill mixje van candelilla, zonnebloem en Turkse rozenwax zijn de foundations 100% vegan. ~ Obsessed ~.

Dacht je dat het goede nieuws hier ophield? Ur so wrong, baby girl.

De Slap Sticks worden namelijk uitgebracht in maar liefst 40(!) verschillende tinten met drie ondertonen om uit te kiezen; koel, warm en neutraal. Voor elke huidskleur een perfecte match.

Lush Slap Sticks shades

Ook heeft Lush bij het maken van de Slap Sticks aan de plasticsoep in onze oceanen gedacht. Daarom zijn ze verpakt in een jasje van natuurlijke zwarte wax (denk aan mini Babybel kaasjes, maar dan zonder de kaas en het rode kleurtje). Wil je je foundation meenemen op pad? No worries. Je krijgt er ook een doosje bij van recycled karton.

En dan nu de bonusronde: 10% van de winst gaat rechtstreeks naar alfabetisering van vrouwen en kinderen, en naar een tandarts, op het Indonesische eiland Nias.

Want more?

Het slechte nieuws is dat de Slap Sticks limited edition zijn, maar stiekem is er best een kansje dat ze in het vaste assortiment van Lush gaan belanden. Lush co-founder Rowena Bird verklapte zelfs aan Refinery29 dat ze aan meer foundation formules werken. ‘Er zijn zoveel natuurlijke ingrediënten die acne tegengaan bijvoorbeeld. Dus het zou geweldig zijn om uit te breiden.’

Zijn we het helemaal mee eens, Ro.

De Lush Slap Sticks zijn vanaf aanstaande vrijdag te koop voor£16.95, via de (Britse) Lush website. Ben je de komende twee weken toevallig in Londen? Dan heb je helemaal geluk. Op 65-7 Beak Street in Soho, vind je tijdelijk de Lush Swatch Shop. Hier kun je alle kleurtjes uitproberen voordat je overgaat op INSLAAN.

Payday Supermarket GIF - Find & Share on GIPHY

Lees ook: 6x Picture perfect ponytails.

Fotografie: Lush, Instagram