MAC Aladdin

M.A.C komt met een Aladdin collectie!

O-M-G, binnenkort komt de live remake van Disney’s Aladdin in de bioscoop en guess what? Make-up merk M.A.C is de samenwerking met Disney aangegaan en komt met een amazing special-edition collectie!

M.A.C x Aladdin

M.A.C komt met een prachtige Aladdin special-edition collectie, die helemaal in de stijl is van de Arabische Disneyfilm, geïnspireerd op de gorgeous prinses Jasmine. De lijn bestaat uit een fuchsia lipkleur, bronzer (met lamp erin!) en een palletje met negen beautiful oogkleuren. En let me tell you, de verpakking is to die for!

MAC Aladdin

Jasmine

De samenwerking benadrukt de kracht en schoonheid van Jasmine, met een collectie van kleuren die haar zelfverzekerdheid en wilskracht laten zien. Een inspiratie voor iedereen om jezelf te uiten op welke manier je dan ook wilt. Elke look kan worden gemaakt met de producten, van dramatic tot basic.

MAC AladdinMAC Aladdin

I want it!

De collectie zal vanaf 16 mei beschikbaar zijn bij de Douglas, dus we moeten nog heeeel even wachten tot we deze pareltjes mogen gaan gebruiken. De collectie is zeker een must-have voor elke beautylover, dus zet ‘m op je lijstje!

We love van dit soort samenwerkingen. Heb je bijvoorbeeld ook al de Game Of Thrones make-up collectie van Urban Decay gezien?

MAC Aladdin

MAC AladdinMAC Aladdin

LEES OOK:

Fotografie: UPR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen